Hesabım
    Andy Garcia, ABC Draması ‘Rebel’ın Kadrosuna Katıldı!

    Efsane oyuncunun yeni projesi belli oldu.

    Matt Baron/Shutterstock

    Andy Garcia, ABC draması “Rebel” için başrol anlaşmasını imzaladı. Daha önce ilan edilen dizinin diğer başrol oyuncusu Katey Sagal olarak açıklanmıştı. Oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler arasında John Corbett, James LesureAriela Barer ve Tamala Jones gibi isimler bulunuyor.

    Erin Brockovich'in hayatından esinlenilen hikaye, hukuk derecesi olmayan mavi yakalı bir avukat olan Annie “Rebel” Bello (Sagal) etrafında yaşanacak. Garcia, Rebel'in danıştığı avukat Julian Cruz olarak rol alacak ama yolları bir yerde ayrılacak. Cruz, güçlü bir avukat olarak tanımlanıyor. İki yıl önce eşini kaybeden avukat hala yas tutuyor ve bu sebeple işine dört elle sarılmış durumda. En ünlü müvekkili tarafından sık sık zorlu davalara itilen Cruz, Rebel tarafından başka bir zorlu dava içine çekiliyor ve bu durumdan oldukça rahatsız. Dizinin tam seri olarak devam etmesi halinde Garcia’nın ilk düzenli TV projesi "Rebel" olacak.

    Andy Garcia, Akademi Ödülü'ne aday gösterilen film çalışmalarıyla tanınıyor. Efsane mafya serisi The Godfather'ın üçüncü bölümündeki performansıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında aday olan Garcia ayrıca, “The Untouchables”, “Oceans 11” serisi, “Mamma Mia: Here We Go Again”, “Geostorm” ve “The Mule” gibi filmlerde rol aldı. TV kısmında ise daha önce “Ballers”, “Modern Love” ve yakında çıkacak olan Quibi dizisi “Flipped” gibi projelerde yer aldı. 

    “Grey’s Anatomy” ve “Station 19”in showrunnerı Krista Vernoff, “Rebel”i yazacak ve yönetecek. Alexandre Schmidt ve Davis Entertainment’tan John Davis ve John Fox yönetici yapımcı olarak hizmet verecek. Dizi, ABC Stüdyoları ve Sony Pictures Television tarafından üretilecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top