Hesabım
    YouTube Dizisi Impulse'a İptal Kararı Geldi!

    Dizi, iki sezonun ardından yayın hayatına veda ediyor

    YouTube, son dönem hakkında tartışmalar dönen “Impulse"un iki sezon sonunda iptal edildiğini duyurdu. İptal işlemi, web abonelik hizmetinin elinde yalnızca "Cobra Kai" ve "Liza on Demand" gibi birkaç dizi bırakmış oluyor ve YouTube’un değişen içerik stratejisinin son manevrası anlamına geliyor.

    Strateji değiştiren YouTube, geçen yılın nisan ayında, “Champaign ILL”in başı çektiği dörtlü bir iptal kararı açıklamıştı. Diğer iptal olan projeler “Ryan Hansen Solves Crimes on Television”, “Sideswiped” ve “Do You Want to See a Dead Body” olmuştu. Netflix ve Amazon gibi geleneksel senaryo taslağı içeren projeler üreten YouTube, karar değiştirdi ve odağını senaryosuz, eğitici ve müzik odaklı belgesel gibi türlere dönüştürmeye başladı.

    “Impulse” showrunnerı Lauren LeFranc, Twitter üzerinden iptal haberlerini paylaşarak "yeni bir platform bulmaya çalıştık ama ne yazık ki öyle olmadı” dedi. LeFranc, açıklamasında kendisinin ve şovun yaratıcılarının yeni, oldukça bilinmeyen bir yerde olmak istediğini ama TV dünyasının sorunlarının buna izin vermediğini anlatan bir metin de yayınladı. 

    Dizi, Henry adındaki bir karakter etrafında şekilleniyordu. Akranlarından her zaman farklı hisseden ve görünüşte tuhaf küçük kasabasından kaçmayı özleyen 16 yaşındaki asi Henry'i Maddie Hasson canlandırıldı. Henry, bir süre sonra ışınlanma konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve macera da tam bu noktada başlar.

    “Impulse”, Universal Cable Productions ve yönetici yapımcı olan Hipnotic'ten Doug Liman liderliğinde geldi. Steven Gould'un “Jumper” serisindeki üçüncü romanından uyarlandı. Hypnotic’ten David Bartis ve Gene Klein birlikte prodüksiyon yaptılar. Jeffrey Lieber, Jason Horwitch ve Gary Spinelli ise dizide yazar olarak görev aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top