Hesabım
    Arturo Castro, Apple Serisi ‘Mr. Corman'da Joseph Gordon-Levitt'le Birikte Rol Alacak

    Castro, kara komedi dizisinde başrollerden birini oynayacak

    Adela Loconte/Shutterstock

    Arturo Castro, yaklaşan Apple komedi dizisinde Joseph Gordon-Levitt ile birlikte rol alacak. İlk olarak Eylül 2019'da açıklanan dizi, San Fernando Valley adlı devlet okulunda öğretmenlik yapan Josh Corman'ın (Gordon-Levitt) hayatına derinlemesine bir bakış atacak.

    Castro, Josh’un oda arkadaşı ve yakın dostu Victor olarak karşımıza çıkacak. Castro, kısa süre önce Comedy Central komedi serisi “Alternatino”da rol aldı. İlk çıkışında büyük beğeni toplayan diziyi yazdı, oynadı ve yönetti. Ayrıca, beş sezon boyunca yer aldığı komedi dizisi “Broad City”deki rolüyle tanınıyor. Dramatik tarafta ise Castro, Netflix dizisi “Narcos”un üçüncü sezonunda acımasız bir kartel lideri olan David Rodriguez rolünü oynadı. Film kısmına geldiğimizde ise; Disney Plus projesi olan yeniden çevrim “Lady and the Tramp”, “Semper Fi” ve Ang Lee imzalı “Billy Lynn’s Long Halftime Walk”u görüyoruz. Ayrıca, Quibi’nin lansmanını yaptığı yeni projesi “Flipped” adlı komedide de rol alacak.

    "Mr.Corman, yürütücü yapımcılarından biri olan Joseph Gordon-Levitt tarafından yazıldı ve yönetilecek. Bruce Eric Kaplan, showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapacak. A24, Ravi Nandan, Nathan Reinhart ve A24'ten Inman Young ile birlikte yapımcı olacak. Meg A. Schave baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    Apple’ın yayın hizmeti Apple TV Plus, kasım ayında yayın hayatına başladı ve içerik sayısını sürekli artırıyor. Hizmetin amiral gemisi dizisi “The Morning Show”un yanı sıra “Dickinson”, “All Mankind” ve “See” gibi şovları bulunuyor. Mr.Corman dışındaki gelecek gösteriler arasında ise “Defending Jacob”, “Central Park” ve “Home Before Dark” yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top