Hesabım
    Oscar Adayı Oyuncu Richard E. Grant ‘Loki’ Dizisine Dahil Oldu

    Marvel projesi Loki'ye bir yıldız daha katıldı..

    The Wrap'in haberine göre, yakın zamanda Oscar adaylığı kazanan başarılı oyuncu Richard E. Grant, Disney +'taki Loki dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Tom Hiddleston, Avengers: Endgame hikayesinden sonra MCU’nun hile tanrısı olarak rolünü tekrarlıyor. Grant'in hikayede nasıl yer alacağına dair henüz bir bilgi yok ama Owen WilsonGugu Mbatha-Raw ve Sophia Di Martino'nun yer aldığı oyuncu kadrosuna son eklenen isim olduğunu söyleyebiliriz.

    Rick & Morty yazarı Michael Waldron dizide showrunner görevini üstlenirken, Sex Education direktörü Kate Herron ilk sezondaki altı bölümü yönetecek. Bunun ötesinde, senaryoda 1975 zamanına atlanacağı gerçeğinden başka bir bilgiye sahip değiliz. Hiddleston tarafından sunulan tek bilgi, geçen ağustos ayında, oyuncunun dizinin mizahı yönünün fazla olacağını ve daha önce hiç görmediğimiz yeni düşmanlar göreceğimizi söylemesi.

    Hiddleston yaptığı açıklamada şu ifadelere de yer vermişti; “Onu tanıyormuşum gibi hissediyorum. 10 yıldır oynuyorum ve bu benim için çılgınca. Dışarı çıktığında 40 yaşında olacağım. 29 yaşındayken başladı bu macera ki hayatımın büyük bir parçası. Asıl nokta ise şu: 'Bu karakteri şimdi daha iyi biliyorum, seyircinin de bildiğini hissediyorum. Onu oynamak ve farklı zorluklarla sunmak en heyecan verici yönü. Özel hediyeleri, zekası, ihaneti, yaramazlığı, büyüsü ve her şeyiyle onu artık çok daha iyi tanıyorum."

    Disney +'taki çalışmalar MCU ağırlıklı olarak devam ediyor. Loki haricinde, Disney'de izleyeceğimiz diğer mini diziler “Ms Marvel”, “Hawkeye”, “Falcon and Winter Soldier”, “She-Hulk”, “Moon Knight” ve “WandaVision" olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top