Hesabım
    ‘Station 19’, ABC'den 4. Sezon Onayı Aldı!

    Grey's anatomy spinoffu Station 19'a devam kararı çıktı.

    Station 19” dördüncü sezon için ABC tarafından yenilendi. Haberin paylaşıldığı şu sıralarda “Station 19”un üçüncü sezonunun yayını devam ediyor. ABC tıbbi draması “Grey’s Anatomy”nin bir parçası olan dizi, bir grup Seattle itfaiyecisini takip ediyor.

    Andy Herrera rolünde Jaina Lee Ortiz, Ben Warren rolünde Jason George, Kaptan Robert Sullivan rolünde Boris Kodjo, Jack Gibson rolünde Gray Damon, Victoria Hughes rolünde Barrett Doss, Travis Montgomery rolünde Jay Hayden, Dean Miller rolünde Okieriete Onaodowan, Dean Miller rolünde Danielle Savre Bishop ve Kaptan Pruitt Herrera rolünde Miguel Sandoval dizinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

    Krista Vernoff, showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Shonda Rhimes ve Betsy Beers, Shondaland adına yapımcı olarak görev yapıyor. Paris Barclay, dizinin yapım yönetmeni ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. ABC Eğlence Birimi Başkanı Karey Burke, “Krista Vernoff keskin, mükemmel bir hikaye anlatıcısı ve yetenekli oyuncular ve mürettebatla birlikte ona bu dizi için minnettarız. Bu bağımlılık yapıcı, zengin şov bu yıl bir yeni sezona daha ulaşıyor ve tutkulu kitlemize daha fazla harika hikaye sunmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

    ABC'ye göre “Station 19”, hem dijital hem de lineer platformlarda canlı görüntülemede ve 18-49 yaş arası yetişkinlerde ortalama 13,5 milyon izleyici ve 3,7 puan almayı başardı. Geçen mayıs ayında ABC'de “Grey’s Anatomy”nin iki sezon daha yayınlanacağı açıklandı. Platform şu anda 16. sezonu yayınlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top