Hesabım
    Yeni "Gossip Girl" Kadrosuna Dört Oyuncu Dahil Oldu

    Yeni nesil Gossip Girl'ün kadrosuna yeni isimler..

    Courtesy of Warner Bros. Pictures

    HBO Max'te yayınlanacak olan yeni nesil “Gossip Girl” dizisi ana kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Tavi Gevinson, Thomas DohertyAdam Chanler-Berat ve Zion Moreno yaklaşan diziye katılan son isimler oldular ve HBO tarafında resmi olarak duyuru yapıldı. Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay'ın daha önce şovda rol alacakları doğrulanmıştı. 

    Kristen Bell, şovun anlatıcısı olarak geri dönmek için anlaşmayı imzalamıştı. Orijinal serinin finalinden sekiz yıl sonrasında geçecek olan "Gossip Girl" güncellemesi, sosyal gözetimde yer alacak yeni nesil New York özel okul gençlerini takip edecek. Aradan geçen yıllarda sosyal medya ve New York manzarasının ne kadar değiştiği hikayede yer alacak.

    Yeni katılan oyunculardan Gevinson’un önceki projeleri arasında “Scream Queens”, “Twilight Zone” ve “Enough Said” yer alıyor. Doherty ise kısa süre önce HBO’nun “Catherine the Great” ve Hulu'nun “High Fidelity” adlı dizilerinde yer aldı. Bir diğer oyuncu Chanler-Berat, “Next to Normal”, “Peter and Starcatcher” ve “Amélie” gibi yapımlarındaki çalışmaları ile biliniyor. Diziye yeni katılan son oyuncu Moreno'ya gelince daha önce TNT’nin “Claws” adlı yapımında yer aldığını görüyoruz.

    10 bölüm olarak planlanan yeni dizi, orijinal yapımın yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage'dan geliyor. Her ikisi isim de Joshua Safran ve Leslie Morgenstein ile birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek. Gina Girolamo, Alloy Entertainment adına yapımcılığını üstlenecek. Warner Bros.Televizyon ve CBS Television Studios ise ortak çlışmayla diziyi üretecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top