Hesabım
    Erin Richards, ABC'nin Vampir Draması 'The Brides'a Katıldı

    ‘Gotham’ın yıldız oyuncusu da The Brides'ın kadrosuna katıldı..

    Mediapunch/Shutterstock

    Variety, ABC'nin vampir draması “The Brides”ın kadrosuna yeni bir yıldızın daha katıldığını ve ana kadronun şekillendiğini duyurdu. Projeye yeni katılan, "Gotham"dan tanıdığımız Erin Richards, isimleri daha önce açıklanan Gina Torres ve Katherine Reis ile birlikte gelinlerden biri olarak karşımıza çıkacak.

    Sophia Tatum, Chris Mason ve Goran Visnjic'in de daha önce dizide yer alacağı açıklanmıştı. Dizi, üç kadın krakterle gelişen hikaye sonucunda “Drakula”nın çağdaş bir şekilde yeniden tasarlanması olarak tanımlanıyor. Proje, bu ölümsüz kadınların servet, prestij, miras ve ailelerini korumak için yaşadıkları olayları takip edecek. Richards, Renée Pélagie'yi oynayacak. Dracula'nın üç gelininden biri olan Renée, güzel kadın modelleri ve meşhur işleriyle tanınan New York'un en iyi modellik ajansının sahibidir. Eski yaşamında, Dracula'yı davet ettiğinde ve onun tarafından “dönüşmek” istediğinde Marquis de Sade'nin karısıydı.

    Richards, daha önce beş sezonluk yayın hayatının ardından sona eren Fox dizisi “Gotham”da rol aldı. Ayrıca, final sezonundaki birkaç bölümü kısa süre önce yayınlanan CBS draması “God Friended Me”nin bir bölümünü yönetti. Daha önce Fox dizisi “Breaking In”de de rol aldı ve BBC dizisi “Being Human”ın kadrosunda yer aldı.

    “The Brides” projesi, “Riverdale”, “Chilling Adventures of Sabrina” ve “Katy Keene”nin arkasındaki ekipten geliyor ve Roberto Aguirre-Sacasa diziyi yazmaya ve yürütücü yapımcılık yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca, Berlanti Productions'tan Greg Berlanti ve Sarah Schechter de yapımcılık görevini üstlenecekler. “Katy Keene” pilotunun yanı sıra “Riverdale” ve “Sabrina” bölümlerini de yöneten Maggie Kiley ise yine yönetmen koltuğunda oturacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top