Hesabım
    Grey's Anatomy'nin Yeni Sezonuna Korona Virüs Molası!

    Dizinin devam eden çekimleri ileri bir tarihe ertelendi..

    Korona Virüs pandemisi nedeniyle üretimi askıya alan TV dizileri listesine tam 16 sezondur devam eden ikon dizi Grey’s Anatomy de eklendi. Showrunner / yürütücü yapımcı Debbie Allen ve uygulayıcı yapımcı James Williams, geçtiğimiz gün dizinin oyuncularına ve ekibine bir mektup göndererek çekimlere belirsiz bir tarihe kadar ara verildiğini açıkladı. Gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi:

    “Oluşan durumlar dikkatle değerlendirildi ve Grey’s Anatomy için derhal erteleme kararları alındı. Şimdi, en az iki haftalığına eve gidiyoruz ve Korona Virüs durumunun nasıl geliştiğini görmeyi bekliyoruz. Bu karar, tüm oyuncu ekibinin sağlığını, güvenliğini ve iş dışındaki sevdiklerimizin güvenliğini sağlamak için alındı. ​Belediye Başkanı Garcetti'nin 50'den fazla kalabalık gruplar halinde toplanmamamız gerektiği önerisine uygun olarak alındı. Güvende kalın, sağlıklı kalın, mümkün olduğunca evde kalın ve ellerinizi sık sık yıkayın. Lütfen kendinize ve birbirinize iyi bakın. Güncellemeler geldikçe sizi bilgilendireceğiz. Yaptığınız her şey için teşekkürler! ”

    Grey's Anatomy, 17. sezon çekimlerine ara vermiş oldu ve ne zaman dönüleceği bilinmiyor. Korona Virüs salgını nedeniyle şu anki sezon çalışmalarına ara veren diğer şovlar arasında CW’nin Riverdale, Netflix’in Russian Doll, Apple TV+’ın The Morning Show ve NBC’nin America’s Got Talent yapımları bulunuyor. Sinema alanında da No Time To Die, A Quiet Place 2 ve Fast and Furious 9 gibi filmler vizyon tarihini bu sebeple ertelemişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top