Hesabım
    Sam Raimi'nin Quibi Dizisi ’50 States of Fright’ın Teaserı Yayında!

    Korku filmlerinin ustası Sam Raimi'den yeni proje.

    80'li yıllarda çektiği Evil Dead serisiyle korku türüne yön veren yönetmenlerden olan Sam Raimi, 2000'li yıllarda da özellikle Spider Man serisiyle izleyici karşısına çıktı. Son yıllarda yönetmenliğin yanı sıra senaristlik ve yapımcılık da yapan Sam Raimi, şimdi Quibi için bir korku antolojisine liderlik ediyor.

    50 States of Fright adlı dizi, Gunpowder & Sky prodüksiyonu olacak ve yürütücü yapımcılık görevini Sam Raimi üstlenecek. Raimi aynı zamanda belirsiz bazı bölümleri de yazacak. Adından da anlaşılacağı üzere, efsaneleşmiş ve halk arasında da konuşulan şehir efsaneleri dizinin her bölümünün hikayesini oluşturacak. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda Rachel BrosnahanTravis Fimmel, Christina Ricci, Jacob Batalon, Ming-Na Wen, Taissa Farmiga, Asa Butterfield, John Marshall Jones, Ron Livingston, Victoria Justice, Karen Allen, Colin Ford, Alex Fitzalan, James Ransone, Emily Hampshire, Elizabeth Reaser, Rory Culkin, Warren ChristieDanay Garcia ve William B. Davis yer alıyor. Dizinin bölümlerini yönetecek bazı isimler ise Scott Beck (A Quiet Place yazarlarından), Isa Mazei, Daniel Goldhaber (Cam) ve Lee Cronin (The Hole in the Ground) olacak.

    50 States of Fright, eğer bir değişiklik olmazsa, önümüzdeki ay Quibi'de yayın hayatına başlayacak. 9 bölümden oluşacak dizinin bölümlerinden biri 13 Steps to Hell adını taşırken, bir diğeri America's Largest Ball of Twine - Kansas adını taşıyor ve gerçek olduğuna inanılan efsanelerden esinleniyor. Diziden ilk tesaer fragman ise yayınlandı:

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top