Hesabım
    Netflix, The Witcher'ın Çekimlerini Durdurdu!

    İngiltere'de çekilen dizi için iki hafta ara kararı çıktı..

    Netflix, geçtiğimiz günlerde tüm içeriklerin üretiminin durdurulduğunu açıklamıştı. Bu listede yurt dışında olan içeriklerin olup olmadığı bilinmiyordu ve en popüler dizi aracılığıyla bunun cevabını öğrenmiş olduk. Koronavirüs salgınının bir sonucu olarak fantezi draması “The Witcher”ın İngiltere'deki üretimi iki hafta boyunca durduruldu.

    “The Witcher”, Koronavirüs nedeniyle İngiltere'de durdurulan ilk yüksek profilli dizi oldu. Netflix tarafından üretilen “The Witcher”, Londra'nın batısındaki Arborfield Studios'ta çekildi. Prodüksiyon ekibine dün gece bir e-posta ile üretimi duraklatma kararı iletildi. Ayrıca, iki haftalık duraklama sırasında Netflix tarafından maaşların ödenmeye devam edeceği de aktarıldı.

    “The Witcher”, yapımına yakın bir kaynak, personele gönderilen e-postayı paylaştı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Koronavirüs, Netflix prodüksiyonları üzerinde çalışan herkes için zorlu sorunlar yarattı. Bu salgın sırasında herkesin oyuncuları ve ekibi güvende tutmak için yaptığı tüm çalışmalar için çok minnettarız. Oyuncular ve ekibin sağlığı öncelikli endişemizdir. Kontrolümüzün ötesinde benzeri görülmemiş bir küresel salgınla ve birçok durum için hükümetler tarafından getirilen kısıtlamalarla karşı karşıyayız. Birçok ülkede seyahat kısıtlamaları bunun en önemlilerinden biri. Bu nedenle, bu zor zaman zarfında üretimi iki hafta boyunca duraklatma kararını derhal yürürlüğe koyduk ve Netflix UK senaryo dizisi üzerinde çalışan üretim ortaklarımızı da aynı şekilde destekleme kararı aldık. Bu, herkesin nasıl ilerleyeceği konusunda bilinçli kararlar vermesine de zaman tanıyacaktır." 

    İki haftalığına sektör durmuş gibi gözüküyor. İki haftalık ara, bazı zararları sonradan kapatilmek için kabul edilebilir bir zaman gibi görünüyor ama iki hafta sonra durdurma kararları uzayabilir. O zaman, vizyon ve platformların gösterim takvimleri tamamen değişmek zorunda kalacak ve maddi zarar çok büyük rakamlara ulaşacak. Umarız hem sağlık, hem sektör için virüs konusunda güzel haberler iletebiliriz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top