Hesabım
    "Batwoman" Dizisi Çalışanlarından Biri Set Kazasında Yaralandı

    Batwoman setinden üzücü haber geldi..

    CW dizisi “Batwoman”ın prodüksiyon asistanı geçen hafta Vancouver'da düzenlenen çekimlerde meydana gelen bir kaza sırasında ciddi şekilde yaralandı. Amanda Smith, 11 Mart'ta Coronavirüs pandemisi nedeniyle üretimin askıya alındığı günden hemen önce ağır bir set materyalinin başının üzerine yanlışlıkla indirilmesi yüzünden ciddi omurilik yaralanması yaşadı.

    Smith, ciddi anlamda ağır hasar gördü ve şu anda felç olmuş durumda, belden aşağısını hiçbir şekilde hissetmiyor. Smith adına açılan GoFundMe hesabı 100.000 dolarlık bir hedefin 60.000 dolarını toplamış durumda. Vancouver Sun'a göre, Smith, çekimlerin yapıldığı yerdeki yoğun trafikten kaynaklanan gürültü nedeniyle üzerine çıkan asansörü duyamadı. Bir prodüskiyon asistanı olarak çalışmasına ek olarak, Smith, aynı zamanda bir stand-up komedyeni olarak da kariyerini sürdürüyor.

    'Batwoman' yapım ekibinin bir başka üyesi de kısa süre önce Vancouver'da set hazırlığı yaparken küçük bir yaralanma yaşamıştı. Ekipten yapılan açıklamada ise şu sözlere yer verildi: “Hızlı bir iyileşme için tüm sinerjimiz onunla birlikte. İstenen tüm bilgileri sağlamak için WorkSafeBC ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Tüm ekip, hepimizin sağlığını ve güvenliğini korumak için çalışmaya devam ediyor.”

    “Batwoman”, Ruby Rose'un rol aldığı ve evrenin ilk lezbiyen süper kahramanının yer aldığı CW dizisi.  Geçtiğimiz yılın ekim ayında başlayan dizi, 29 Mart tarihinde yayınlanacak 17. bölümle mecburi bir araya girecek. Geri dönüş tarihi Coronavirüs nedeniyle henüz netlik kazanmadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top