Hesabım
    BluTV'den Aynen Aynen'e 4. Sezon Onayı Geldi!

    3. sezon finalinin olduğu gün 4. sezon müjdesi geldi..

    Yayın hayatına Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya ikilisiyle internet üzerinden başlayan ve kadın erkek ilişkilerine dair komik, zeki ve cesur bir hikaye anlatan Aynen Aynen, daha sonra dijital platform BluTV'ye transfer olmuştu. İki sezon yayınlandıktan sonra takvim uyuşmazlığı sebebiyle Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran yapım, Kaygılaroğlu yerine Kerem Bursin'i kadrosuna kattı ve 3. sezonu izleyicilerle buluşturdu.

    BluTV macerası beklenenden iyi geçen ve izlenme oranları başarılı bulunan dizi, 3. sezon finalinin prömiyer yapacağı gün 4. sezon onayını aldı. Bir ilişkinin başlangıç evresinden, güven, sadakat, cinsellik ve evlilik konularına kadar her detayının işlendiği dizi, Youtube macerasında da en çok takip edilen kanallar arasına girmişti. 10 ve daha az dakikalık bölümlerden oluşan Aynen Aynen, bu anlamda da günümüzün hızlı tüketim trendini yakalmayı başardı ve özellikle genç izleyiciler arasında çok sevildi.

    Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı Aynen Aynen, ilişkileri hayal kırıklığıyla dolu olan Nil ve ev arkadaşı Deniz üzerinden derdini anlatıyor. BluTV’nin en çok izlenen içeriklerinden olan Aynen Aynen’in yönetmenliğini Osman Kaya, senaristliğini ise Alper Erze üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top