Hesabım
    Stephen Amell, Arrowverse'e Dönmeyi Düşünmediğini Açıkladı!

    Arrow'un yıldızından hayranları üzecek açıklama..

    CW’nin Arrowverse hayranları, Stephen Amell'in yakında platformun DC süper kahraman dizilerinden birine dönmesini beklerken, oyuncudan üzücü bir açıklama geldi. Yakın zamanda hayranlarla Instagram canlı yayınında buluşan Amell'a en azından meşhur karakteri Oliver Queen olarak bir dizide konuk olarak yer almayı düşünüp düşünmediği soruldu ve cevabını net olarak verdi: “Hayır, işim bitti. Bu iyi oldu. Sekiz yıl çok iyi geçti ama bitirme zamanı gelmişti.”

    The CW aracılığıyla Amell, 8 sezon boyunca Arrow'da ok ve yay kullanan kahraman olarak büyük çıkış yakaladı. Şovun başarısı, CW'yi aynı evrende The Flash ve Batwoman gibi diğer DC projelerini geliştirmeye teşvik etti. Amell, başka bir CW dizisi olan Roswell'i izlediğinden bahsetti ve Arrowverse'in kendisine ne kadar uzak hissettirdiğini detaylandırmaya devam etti; “CW'yi tekrar izlemek gerçekten çok ama çok garipti. Supergirl, The Flash ve Batwoman için tanıtımlar görmek garipti. Farklı bir hayat gibi görünüyor. Bunu tekrar yapacağımı sanmıyorum.” dedi.

    Dünyadaki herkes gibi, Amell de Coronavirüs pandemisinin etkilerini hissetti. Yeni güreş şovu Heels'de babalarının gölgesinde rekabet içinde olan iki kardeşin hikayesi anlatılıyor ve Amell başrollerden birini oynayacak ama Starz'da yayınlanacak olan gösteri, virüsün yayılması konusundaki endişeler yüzünden üretimi durdurmak zorunda kaldı. Amell bu konuda ise; “Yeni dizi için hazırlanıyordum ve bu süresiz olarak beklemeye alındı. Bu sinir bozucu çünkü heyecanlanmıştım. Harika bir oyuncu kadromuz var. Harika olacak ama dediğim gibi şimdilik her şey durdu.” açıklamasını yaptı.

    Oliver Queen olarak geçirdiği süre kesinlikle bitmiş gibi görünse de Amell televizyondan kaybolmayacak ve kısa sürede geri dönecek. COVID-19 izin verdiğinde ve herkes işine geri döndüğünde bu gelişmeleri takip edeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top