Hesabım
    "Friends" Özel Bölümü Coronavirus Nedeniyle Askıya alındı

    Hayranlar, heyecan verici buluşma için biraz daha bekleyecek

    HBO Max için özel olarak planlanan “Friends” buluşması, Coronavirüs salgınının neden olduğu üretim kısıtlamalarının son kurbanı oldu. Variety'nin haberine göre, özel bölüm çekimleri bu durumdan dolayı ertelendi ve büyük ihtimalle yayın planı da değişecek.

    Çekimlerin önümüzdeki hafta içinde yapılması bekleniyordu ancak, virüs kontrol altına alınabilirse en erken mayıs ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Warner Bros.Television ve HBO Max yorum yapmaktan kaçındı. “Friends” özel bölümü için aylardır çalışıyor ama resmi açıklama şubat ayında gerçekleşti. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlancMatthew Perry ve David Schwimmer, Warner Bros. Studios adı altında orijinal “Friends” sahnesinde ve Stage 24'te üretilmesi planlanan özel bölüm için geri dönecekler.

    Sevilen komedinin 10 sezonunun yeni yayın platformu olan HBO Max, bu özel bölümle bir anlamda lansmanını da yapmış olacak. WarnerMedia'nın, daha önce Netflix'te yer alan dizinin hakları için 400 milyon doların üzerinde ödeme yaptığı biliniyor. Geçtiğimiz yıllarda şovun Netflix'te en çok izlenen içeriklerden biri olduğu bildirilmişti.

    Ana kadronun tamamının eski rollerine geri döneceği özel bölümün yönetmenliğini Ben Winston üstlenecek ve üretimin başında yer alacak. Emma Conway ve James Longman ise ortak yapımcılar olarak projede yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top