Hesabım
    Gündüz Kuşağı Emmy Ödül Töreni Coronavirüs Nedeniyle Ertelendi

    47. kez düzenlenecek olan tören, ileri bir tarihe ertelendi.

    Getty Images

    Ulusal Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi (NATAS), haziran ayında yapılması planlanan Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri'ni erteledi. NATAS başkanı Terry O’Reilly yaptığı açıklamada, "COVID-19 salgını konusundaki endişelerimiz göz önüne alındığında, önümüzdeki haziran ayında Pasadena'da yapmayı planladığımz 47. Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri'ni düzenleyemeyeceğimize karar verdik. Günlük, neredeyse saatlik olarak değişen bilgi akışıyla şu anda çok fazla bilinmeyen olduğu için, gündüz televizyonundaki harika yapımları kutlamak için toplanmak sorumsuzca olacak.”dedi.

    Bu karar, kuruluşun Coronavirüs endişeleri nedeniyle hem yıllık Teknoloji ve Mühendislik Emmy Ödülleri'ni, hem de Spor Emmy Ödülleri'ni ertelemeye karar vermesinden birkaç gün sonra gelmiş oldu. NATAS Başkanı, pandeminin daha çok yayıldığını ve birkaç ay boyunca endişe yaratacağını bildiren son raporlara göre,“Haziran ayında, üç gece sürecek ve 1000 kişinin katılacağıbir etkinliği düzenlemek sorumsuzca görünüyordu.” dedi.

    Gündüz Emmy Ödülleri genel menajeri Brent Stanton, "Değerlendirme ve ödül kararları belirlenip, daha geç bir süre için yeniden planlanacak. Bu bahar, inanılmaz yetenekli adaylarımızı duyurmayı dört gözle bekliyoruz. Bu yıl töreni en iyi nasıl yapabileceğimiz konusunda ilginç alternatif fikirler üzerinde çalışıyoruz ve önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntı paylaşacağız.” dedi.

    47. Gündüz Kuşağı Emmy Ödül Töreni 12-14 Haziran tarihlerinde Pasadena Kongre Merkezi'nde gerçekleşecekti. Bu yılki Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri için 2.700'den fazla toplam giriş alındı ve geçen yıla göre % 10'dan fazla artış yakalanmış oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top