Hesabım
    Breaking Bad'in Yıldızlarından Aaron Paul, Kurt Cobain'i Canlandırmak İstiyor!

    Yıldız oyuncu hayal projesini açıkladı..

    Frazer Harrison/Getty Images

    Breaking Bad'den Westworld'e, Aaron Paul oyunculuk kariyerinde birçok önemli rol üstlendi ancak, Nirvana'nın solisti Kurt Cobain'i oynamak, tek rüya projesi gibi görünüyor. Bir röportajında Paul'e, fırsat verilirse canlandırmak istediği ünlü müzisyenlerin olup olmadığı soruldu ve şu sıralar Westworld'le konuşulan yıldız, tereddüt etmeden bunun Kurt Cobain olduğunu söyledi.

    Röportajın bu bölümünde Paul; "Los Angeles'a ilk taşındığımda Kurt Cobain'e neler olduğunu biraz düşündüm ve Nirvana'yı sevdiğimi anladım. 'Smells Like Teen Spirit' kendi paramla aldığım ilk albümlerden biriydi ve bu tesadüfü de ekleyince Cobain'i oynamanın ilginç olabileceğini düşündüm." dedi.

    Aaron Paul'un Cobain'i oynama hayalini gerçekleştirmesi için çok geç değil. Eleştirmenler Paul'un yaşını bir engel olarak gösterebilir, çünkü 40 yaşındaki oyuncu Cobain'den öldüğü zamana göre 13 yaş büyük. Yine de, Paul'ün geçen yılki Breaking Bad devam filmi olan El Camino'da genç Jesse Pinkman rolünü yeniden canlandırdığını hatırlıyoruz. Paul, 40 yaşındayken bir genci oynayabilirse, neden 27 yaşında bir rock yıldızını oynayamasın? Geçmiş yıllarda neredeyse her büyük müzisyenin yaşamı hakkında bir veya iki biyografi filmi yapılmış gibi görünse de, Cobain için bu henüz gerçekleşmedi. Gus Van Sant'in 2005 yapımı Last Days filmi bir müzisyenin hayatının son günlerini takip etmesine ve Cobain'e olanlara dayanmasına rağmen, orijinal bir hikaye üzerinden ilerliyordu.

    Cobain'in eski eşi Courtney Love, "Heavier than Heaven" adından bir biyografi çekmeye çalıştı ama proje bir türlü ilerleyemedi. Bununla birlikte, ölümünü irdeleyen 2015 yapımı Soaked in Bleach filmi dahil olmak üzere Cobain'in hayatı hakkında birçok belgesel yayınlandı. Aaron Paul'ün bir gün Kurt Cobain oynadığını görebilir miyiz bilinmez ancak, kendisini şu sıralar HBO'nun hit dizisi Westworld'de izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top