Hesabım
    Netflix'in Yerli Gençlik Dizisi "Aşk 101"den Fragman ve Tarih Duyurusu Geldi!

    Aşk 101 için geri sayım başladı..

    Netflix'in en yeni, yerli orijinal dizisi Aşk 101'den, yepyeni bir fragman ve tarih duyurusu geldi. Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesabında duyurduğu videoya göre Aşk 101, 24 Nisan 2020 tarihinde prömiyer yapacak. Paylaşılan videoda oldukça cesur ve yenilikçi görüntülerin yer aldığını da söylemek mümkün.

    Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ufak Tefek Cinayetler dizisinden tanıdığımız Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Aşk 101 (Love 101) dizisinin oyuncu kadrosu da bir hayli iddialı. Paramparça ve Elimi Bırakma dizilerinin yıldız ismi Alina Boz , Çok izlenen Çukur dizisiyle büüyük çıkış yakalayan Kubilay Aka, Karagül ve Bir Litre Gözyaşı adlı yapımlardan bildiğimiz Mert Yazıcıoğlu, Bir Deli Rüzgar ve Kardeşim Benim 2'de de izlediğimiz Pınar Deniz, Ezel ve Ufak Tefek Cinayetler'in başarılı oyuncusu Bade İşçil, genç yeteneklerden Selahattin Paşalı ve son yılların gözde oyuncularından Kaan Urgancıoğlu dizinin ana kadrosunda yer alıyor. 

    90'lar Türkiye'sinde geçen hikayede, dışlanmış bir grup liseli gencin yaşadıkları anlatılıyor. Onların hayatlarıyla girdikleri mücadele bir yandan devam ederken, öte yandan da okuldan gitmesini istemedikleri hocalarını yanlarında tutmanın bir yolunu arıyorlar ve en iyi yolun aşktan geçtiğine inanıyorlar. "Aşk 101" 24 Nisan 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top