Hesabım
    Game of Thrones'un Yıldızı Sophie Turner'ın Yer Aldığı Survive'dan Fragman Yayında!

    Sansa Stark rolüyle tanınan Turner'dan yeni dizi..

    Streaming platformlarının en yeni üyelerinden Quibi, yavaş yavaş içeriklerini açıklamaya başladı. Steven Spielberg gibi dev bir yönetmenin de aralarında bulunduğu birçok başarılı isimle anlaşan platform, yakın zamanda sona eren efsane dizi Game of Thrones'un yıldızlarından Sophie Turner'ın başrol oynadığı Survive dizisinin fragmanını paylaştı.

    Adından da anlaşılacağı üzere Survive, bir hayatta kalma kalma hikayesi. Sophie Turner'ın canlandırdığı Jane adındaki kadın, rehabilitasyon tedavisinden dönerken bir uçak kazası geçirir. Kaza sonucu kendisi ve yolculuk başında tanıştığı Paul isimli yolcu hayatta kalır. Bu ikili bir yandan yaşam mücadelesi verirken, bir yandan da Jane'in sanrılarıyla uğraşmak zorundadır. Bulundukları atmosfer ise karla kapın bir dağın etekleridir ve mevsim, hiç işlerine yarayacak bir durumda değildir.

    Her gün bir bölümün yayınlanacağı ve nisan ayında prömiyer yapacak olan Survive, 4 bölümlük bir mini dizi olacak. Yönetmen koltuğunda Mark Pellington'ın oturduğu dizinin senaryosunu Alex Morel'in kitabından Richard Abate ve Jeremy Ungar uyarladı. Sophie Turner'a eşlik edecek oyuncular ise Corey Hawkins, Marta Timofeeva, Dane Foxx gibi isimler olacak. 

    Sophie Turner, Game of Thrones'ta Sansa Stark rolünü üstlendiği sırada ve sonrasında X-Men filmlerinde Phoenix karakterini canlandırdı. Survive'la birlikte şu sıralar meşgul olduğu yapımlar ise Heavy ve Broken Soldier adlı iki film. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top