Hesabım
    Elle Fanning ve Nicholas Hoult'lu Dönem Dizisi The Great'in Fragmanı Yayında

    Hulu'da iddali bir kostüm drama geliyor..

    Hulu, iddialı kadrosuyla da merak uyandırmayı başaran dönem dizisi The Great'in fragmanını paylaştı. Elle Fanning ve Nicholas Hoult'un başrollerini üstlendiği dizi, II. Katerina'nın İmparatoriçe olduğu dönemi anlatıyor. Kostüm drama olarak nitelendirilen dizide, fragmandan anlaşılacağı üzere komedi unsurları da bolca yer alacak. 

    II. Katerina, henüz 33 yaşındayken, 1762’de tahta çıkmayı başarır. Onun döneminde, özellikle kültür sanat faaliyetleri ve ekonomik açıdan edinilen refahlık tarihin en önemli dönemlerinden birine işaret eder. Tarihin en güçlü kadın liderlerinden olan Katarina hakkında daha önce de film ve diziler yapılmıştı. Bunların en yakın tarihli olanlarından ve önemlilerinden biri Helen Mirren'in oynadığı HBO yapımı mini dizi Catherine the Great adlı yapım olmuştu. Bu proje ise 10 bölümlük bir drama dizisi olarak planlandı.

    Dizinin yazarı ve showrunnerı, Yorgos Lanthimos imzalı, 10 dalda Oscar adaylığı bulunan The Favourite'ın da yazarı Tony McNamara. Yönetmen koltuğunda ise Geeta Patel ve Matt Shakman oturuyor. Başrollerdeki Elle Fanning ve Nicholas Hoult'a eşlik eden diğer oyuncular ise Phill Webster, Christophe TekCharlie Price ve Florence Keith-Roach olacak.

    The Great, 15 Mayıs 2020 tarihinde Hulu platformunda prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top