Hesabım
    Robert Rodriguez, "The Mandalorian"ın Yönetmen Kadrosuna Katılıyor

    Yenilikçi yönetmen ikinci sezonda birkaç bölüm yönetebilir..

    Troublemaker Studios

    James Mangold ve Robert Rodriguez'in “Star Wars” serisi “The Mandalorian”ın kadrosuna katılabileceği bir süredir konuşuluyordu. Mangold konuyu sosyal medyada dillendirip olumsuz bir hava sergilerken, Rodriguez bu konuda sessiz kalmıştı. Görünüşe göre, Rodriguez'in sessizliği boşuna değilmiş. Zira, yönetmenin yeni sezona katıldığı ve en az bir bölümü yöneteceği bildirildi. Erken çıkan dedikoduların bir kısmının doğruluğu da böylece kanıtlanmış oldu. 

    HN Entertainment, Rodriguez'in Disney+ şovuna katıldığı söylentilerini ilk bildiren kişiydi ve artık onlara daha fazla güvenebiliriz. Yönetmenin tek bir bölümde çalışıp çalışmadığı belli değil. Umarız, yeni sezonda  birden fazla bölümü Rodriguez çeker. Şimdilik bildiğimiz şey, Robert Rodriguez'in bir süredir “The Mandalorian” showrunnerı Jon Favreau ile arkadaş olduğu, hatta Favreau'nun Netflix'teki “The Chef Şov”unda yer aldığı.

    Benzer bir geçmişe sahip olan Taika Waititi gibi birinci sınıf yönetmenlerden bazılarının projede yer aldığı göz önüne alındığında, hem “Desperado” hem de “Alita: Battle Angel”ın yönetmeninin Baby Yoda'yı yönetmek için bir görev alması oldukça mantıklı. Rodriguez, büyük ölçekli gişe rekorları kıran filmlere yabancı bir yönetmen değil ve büyük yapımcılarla birçok kez çalıştı. Daha önce, adı geçen “Alita”yı yapımcı James Cameron için yönetmiş ve “Spy Kids” serisini de yaratmıştı. Ve elbette Tarantino'yla beraber yaptığı işler ortada. 

    “The Mandalorian”ın yeni sezonuyla ilgili ayrıntılar az olsa da, yakın zamanda Rosario Dawson'ın “The Clone Wars”taki hayranların favori karakteri Ahsoka Tano'yu canlandıracağını biliyoruz. Moff Gideon'u canlandıran Giancarlo Esposito'nun önümüzdeki sezon gerçekleşecek heyecan verici aksiyon sahnelerinden bahsettiğini de yakın zamanda duyduk. Bütün bunların ışığında, Disney, Coronavirüs pandemisinin üretimi etkileyip etkilemediğinden bahsetmese de, “The Mandalorian”ın ikinci sezonu büyük ihtimalle, bu sonbaharda Disney +'ta prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top