Hesabım
    "Contagion"un Yazarı Scott Z. Burns, AMC İçin Müzikal Hazırlıyor

    Üretken senaristlerden Burns, geçen yıl The Report ve The Laundromat'ı yazmıştı..

    Todd Williamson/Getty Images

    AMC, müzikal antoloji draması “National Anthem” için sezonluk sipariş verdi ve ilk sezonun 8 bölümden oluşması planlandı. Dizi, yazar Scott Z. Burns ve “Better Call Saul” ile “Breaking Bad” gibi dizilerin yapımcısı Mark Johnson'dan geliyor. Gösteri, Johnson’ın AMC Studios ile yaptığı anlaşma kapsamında üretilecek.

    Dizi, Amerikan toplumunun bir yansımasını, düşüşteki orta sınıf bir Batı ailesinin gözünden anlatacak ve bunu yaparken hikaye kadar şarkılar da başrolde olacak. Efsanevi T. Bone Burnett, dizinin müzik yapımcısı olarak, Craig Finn'in sözleri ve müziğine eşlik edecek. AMC Networks Eğlence Grubu ve AMC Stüdyoları Başkanı Sarah Barnett, “National Anthem”, ülkemizin, dünyamızın ve gezegenimizin kırılganlığı hakkında söyleyecek derin yankıları olan bir aile draması. Ayrıca, bu bir müzikal! Scott'ın dehasında bu çok orijinal, yoğun, eğlenceli ve hareketli bir şeye dönüşecek. Scott'la çalışmaktan çok memnunuz, çünkü bu eşsiz hikayeyi hayata geçiriyor. Bir de Mark'ın projede olması bizim için umut verici. O, son on yılın eleştirmenlerce en çok beğenilen dizilerinde çalıştı." dedi.

    Burns son yılların üretken senarist, yönetmen, yapımcı ve oyun yazarlarındanır. Öne çıkan senaryoları arasında “The Bourne Ultimatum”, “The Informant!”, “Contagion”, “Side Effects” ve “Laundromat” bulunuyor. Oscar Isaac ve Paddy Considine'in oynadığı “PU-239” ve Adam Driver, Annette Bening ve Jon Hamm'ın oynadığı “The Report” gibi filmler, de yönetti.

    Mark Johnson ise, “Rain Man” çalışmasıyla Oscar, "Breaking Bad" ile de Emmy ödülü kazandı. Diğer TV yapımları arasında “Halt and Catch Fire” ve SundanceTV’nin “Rectify”ı yer alıyor. Film yapımcılığı tarafında ise “Good Morning, Vietnam”, “The Natural”, “Tin Men” ve “Bugsy” gibi başarılı filmler yer alıyor. Ayrıca, “Breaking Bad” filmi “El Camino”nun da yapımcılığını üstlendi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top