Hesabım
    Chris Evans'lı AppleTV+ Dizisi Defending Jacob'dan Fragman Yayında!

    Mini dizi, aynı adlı çok satan romandan uyarlandı..

    Chris Evans'ın yıllar sonra TV dünyasına dönüş yaptığı Apple TV+ projesi Defending Jacob'ın fragmanı yayınlandı. Coronavirüs nedeniyle üst üste erteleme haberlerinin geldiği dönemde, prömiyer tarihi yaklaşan dizinin ertelenmeyecek olması ve fragmanının çıkması bir nebze sevindirici bir haber.  William Landay'in 2012 yılında yazılan aynı adlı ve çok satan romanından uyarlanan dizi, 14 yaşındaki oğlunu savunmak zorunda kalan bir bölge avukatının hikayesini anlatıyor. 

    Defending Jacob, üç bölüm birden yayınlanarak 24 Nisan 2020 tarihinde Apple TV +'ta prömiyerini yapacak. Kalan bölümler ise haftalık planla izleyici karşısına çıkacak. Dizide Chris Evans'a eşlik edecek oyuncular arasında Michelle DockeryCherry JonesPablo SchreiberBetty Gabriel ve Sakina Jaffrey yer alıyor. Mark Bomback, dizide yaratıcı yazar ve showrunner olarak yer alacak. Paramount Television Studios ve Anonymus Content ise ortaklaşa yapımcılık görevini üstleniyor. 

    Oscar adayı yönetmen Morten TyldumAdam ShulmanMark Bomback, Rosalie Swedlin ve Chris Evans, dizinin yürütücü yapımcıları olacaklar. Dizinin resmi sinopsis bilgisinde şu ifadeler yer alıyor: "Defending Jacob, küçük bir Massachusetts kasabasını sarsan şok edici bir suç etrafında yaşanan ve kendisini, adaleti yerine getirmek için yeminli görevi ve oğlu için koşulsuz sevgisi arasında parçalanmış hisseden bir Yardımcı Bölge Avukatı'nın yaşadıklarını anlatan bir mini drama dizisidir."

    Defending Jacob, 24 Nisan 2020 tarihinde Apple TV+'ta yayın hayatına başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top