Hesabım
    "This Is Us" 4. Sezon Finalinden Seyirci Rekoru

    Final bölümü, sezonun en çok izlenen bölümü oldu..

    This Is Us”ın dramatik sezon 4 finali NBC için çok sayıda sürpriz ve güçlü derecelendirme rakamları ortaya koydu. Salı gecesi yayınlanan bölüm, Ekim 2019'dan bu yana en yüksek rating notu olan 1.7 puan elde etti ve 18-49 yetişkinler arasında 7.9 milyon kişi tarafından izlendi. Bu rakamlar, sondan bir önceki bölüme göre % 21'lik bir artış ve 3. sezon finalinden sadece % 4'lük bir düşüş anlamına geliyor.

    Gecenin erken saatlerinde yayınlanan “Ellen’s Game of Games”, 1,4 puanına ve 6,3 milyon izleyiciye ulaştı ve bir önceki bölümü 700.000 fazla izleyiciyle geçmiş oldu. NBC, “This Is Us”tan sonra yeni dizisi “Council of Dads”i yayınladı ve 0,7 dereceye, yaklaşık 4 milyon izleyi yakaladı. Kısacası This is Us, sadece kendi sezon rekorunu kırmakla kalmadı, rakiplerini de açık ara geride bıraktı. İki sezon daha devam edecek olan ve onayı çok önceden alan This is Us, bakalım önümüzdeki yıl aynı tarihlerde yayınlanabilecek mi? Ertelemelerden dolayı takvimsel anlamda sarkmalar olabileceği ve her projenin döneminin değişebileceği konuşuluyor.

    Hemen hemen bütün programların, geçtiğimiz sezon ve geçtiğimiz bölümlere göre yüksek ratingler yakalaması elbette akıllara büyük bir çoğunluğun evde olduğu gerçeği geliyor. İnsanların kendi izolasyonlarını sağladığı günlerde, en büyük etkinlik kuşkusuz tv ve streaming platformlar. Sinema salonlarının kapanması, büyük filmlerin vizyonunu ertelemesi de ev sinemasında önemli bir artışa sebep olmuş, şirketler vizyonu es geçip direkt ev sinemasında prömiyer yapmaya başlamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top