Hesabım
    Netflix, İnsanları Eve Sokmak İçin Sokak Panolarına Spoiler Yazıyor!

    Netflix'ten evde kal uyarılarına yaratıcı destek..

    Bütün dünyayı etkisi altına alan ve son dönem en yüksek seviyesine ulaşan Coronavirüs pandemisi birçok ülkede sokağa çıkma yasağı ya da kısıtlaması getirirken, bu yasağın olmadığı ülkelerde de evde kal uyarılarına sebebiyet veriyor. İnsanların bu uyarıları dikkate almaması da salgının yayılması anlamında en büyük sorunlardan biri olarak görülüyor. Netflix, bu konuda yaratıcı bir fikir buldu ve sokağa çıkan abonelerini cezalandırma yöntemine gitti.

    Netflix, evde kal çağrıların destek amacıyla bulduğu yöntemle, uyarılara kulak asmayıp dışarı çıkan abonelerine bir sürpriz hazırladı ve sokak panolarına dizilerin sürprizlerini yazdı ve spoiler verdi. Dizilerden önemli sahnelerin de yer aldığı panoları akışa sokan Netflix, bu uygulamayı bir video ile duyurdu. Videoda yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Bazıları dışarı çıkıp dolaşmanın sorun olmadığını düşünerek bize karşı oyunbozanlık yapıyor. Öyleyse biz de olağanüstü bir önlem alıyoruz: En sevilen Netflix şovlarının sürprizlerini bozuyoruz. Toplanma yerlerindeki sokak panolarını güncel Netflix yayınlarından spoilerlarla dolduracağız. Eğer virüs sizin dışarı çıkmanızı durduramıyorsa, spoilerlar durduracak."

    Netflix'in hem videoda, hem panolarda spoiler verdiği diziler arasında Stranger Things, Narcos, Love is Blind ve Breaking Bad gibi önemli yapımlar bulunuyor. Coronavirüs salgınına başından beri duyarlı olan platform, işsiz kalanlara aktarılmak üzere bir fon oluşturmak ve evde Netflix izleyenlerin mağdur olmaması için kaltie düşürmek gibi önlemlere de imza atmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top