Hesabım
    Aliens ve Terminator Filmlerinin Yıldızı "Michael Biehn", The Mandalorian'ın Oyuncu Kadrosuna Katıldı

    The Mandalorian'ın ikinci sezonu için ekip şekilleniyor..

    TheWrap, James Cameron’un “The Terminator” ve “Aliens” filmlerindeki performanslarıyla tanınan başarılı oyuncu Michael Biehn'in, “The Mandalorian”ın ikinci sezonunda yer alacağını duyurdu. Biehn’in rolüyle ilgili ayrıntılar ise şimdilik gizli tutuluyor ama Biehn'in karakterinin “Mando’nun geçmişinden bir ödül” anlamına geldiği söyleniyor.

    Geçen hafta Rosario Dawson'ın, “The Mandalorian”ın ikinci sezonuna, “Star Wars: The Clone Wars” adlı animasyon dizisinin sevilen karakteri olan ve Anakin Skywalker'ın padawanı olarak tanıtılan Jedi karakteri Ahsoka Tano olarak katılacağı bildirilmişti. “The Mandalorian”un pilotunu yöneten Dave Filoni, başka bölümler de yazdı ve Disney + serisi Clone Wars'ın önemli yaratıcı seslerinden biri oldu.

    Dizi, Jon Favreau tarafından yaratıldı ve ilk sezonda, Taika Waititi, Bryce Dallas HowardDeborah Chow ve Rick Fukuyama tarafından yönetilen bölümler yer aldı. İkinci sezonun bu sonbaharda başlaması planlanıyor. Pedro Pascal, Carl WeathersGina Carano ve Giancarlo Esposito dizinin önmeli oyuncuları. Biehn’in “The Mandalorian” kadrosunda yer alması, on yıldan uzun bir süredir yaptığı en yüksek profilli proje anlamına geliyor. Terminator filmindeki Kyle Reese performansı, Biehn’in efsanevi film yapımcısı James Cameron ile yaptığı üç işbirliğinin ilkini işaret ediyor. 1986’da “Aliens” filminde Dwayne Hicks karakterini ve 1989'da "The Abyss" filminde Teğmen Coffey karakterini canlandırdı.

    Biehn’in diğer önemli filmleri arasında 1993 yapımı “Tombstone” ve 1996 yapımı “The Rock” gibi filmler yer alıyor. Biehn ayrıca Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino’nun “Planet Terror” filminde de rol aldı. The Mandalorian'ın ikinci sezonu, bir erteleme gelmezse sonbahar aylarında izleyiciyle buluşacak

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top