Hesabım
    "Succession" ve "Barry"nin Yeni Sezonları Ertelenecek mi?

    HBO'nun iki sevilen dizisinden kötü haber gelebilir..

    Geçtiğimiz hafta, HBO, kanalın en büyük iki dizisi olan Succession ve Barry'nin yapımının yeni Coronavirüs pandemisi nedeniyle artan endişelerin ışığında gecikeceğini duyurdu. Hem Succession, hem de Barry 2019'da ikinci sezonlarını yayınlayıp, üçüncü sezonlarını onayladıktan sonra yapım aşamasına geçmişti ama üretimi durdurmak zorunda kalmıştı.

    Succession ve Barry'nin çifte gecikmesi hakkında rapor verenler arasında Variety ve Deadline gibi yerler vardı. Bir süredir dolaşan bu haberlere, HBO'dan kısa bir açıklama eklendi: “Şovlarımızın ön üretimine, üzerinde çalışan herkes için güvenli ve sağlıklı olduğunda devam etmeyi dört gözle bekliyoruz. Mümkün oldukça, yazarlarımız uzaktan yazmaya devam ediyor.”

    HBO'da bu noktada, Succession veya Barry'nin ilgili senaryo ekiplerinin herhangi bir işi uzaktan yapmak isteyip istemediği belirsiz. Üretimi durdurma ve salgının kontrol altına alınmasının belirsiz bir tarihi işaret etmesinden dolayı, kanalların yapacağı en mantıklı hareketin sadece beklemek olduğu bir gerçek. HBO, bu iki yüksek profilli diziden önce The Righteous Gemstones'un ikinci sezonu ve Euphoria'nın yine ikinci sezonunun durdurulduğunu açıklamıştı.

    Mart ayı, Coronavirüs pandemisi nedeniyle eğlence endüstrisini çok etkiledi. Çok sayıda film ve televizyon yapımı üretimini durdurdu ya da ertelendi. Özellikle de Grey's Anatomy ve The Walking Dead gibi TV şovları sezon ortasında durumdan etkilenip, tamamen havada kaldı. Maalesef durumun nisan ayı için de aynı olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top