Hesabım
    "Jet Sosyete"den Corona Özel Bölümü Geliyor!

    Jet Sosyete'nin evde kal bölümünden ilk tanıtım yayında..

    Gülse Birsel imzalı sevilen dizi Jet Sosyete, Coronavirüs pandemisi nedeniyle izleyicilerine özel bir bölüm hazırladı. Evde kal duyurularının yapıldığı ve insanların zamanının neredeyse tamamını evlerinde geçirmesi gerektiği bu günlerde, Jet Sosyete ekibi de sürpriz bir bölümle bu çağrılara uyan herkese bir hediye vermek istedi. Bu özel bölüm, 8 Nisan günü StarTV ekranlarında yayınlanacak.

    Yayınlanacak özel bölüm, her oyuncunun evinde çektiği görüntülerden ve yaşadığı olaylardan oluşuyor. Karakterlerin her birinin Coronavirüs günlerinin nasıl geçtiği ve evde kal uyarılarına uyup uymadığı bu özel bölümde ekrana gelecek. Gizem, annesiyle birlikte İzmir'deki evindedir, izolasyon kurallarına uymaktadır ve hayranlarıyla tekrar buluşmak tek isteğidir. Şennur, izolasyondan kurtulmak ve kendini sokağa atmak için türlü yollar dener. Ozan, alıştığı flörtöz hallerini yaşayamadığı için isyandadır ve Cengiz, kapalı alanlardan bunaldığı için bahçede yaşamaya karar verir. Kısacası, Jet Sosyete ekibi de hepimiz gibi, bu duruma ayak uydurmaya çalışmaktadır.

    Fragmanda görebileceğimiz üzere, salgın paranoyaları, doğru sanılan yanlış bilgiler ve esas olanın evde kalmak olduğu da bölümde yer alıyor. Tabii bol kahkaha ve minik müzik ziyafetleri de yine izleyicileri bekliyor olacak. Bütün ekibin kendi evinde çekim yaptığı ve bu anlamda bir ilki yaşayacağımız "Jet Sosyete'nin Corona'yla İmtihanı" 8 Nisan'da StarTV ekranlarında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top