Hesabım
    Kate McKinnon, Mini Dizi 'Joe Exotic'te Carole Baskin'i Canlandıracak

    Hayvan hakları aktivisti Carole Baskin'in hayatı TV'ye geliyor..

    The Playlist

    İhtiyaç anında, dünyadaki milyonlarca insan evlerinde kalmaya ve sosyal durumlardan kaçınmaya zorlandığında, bir kahraman zorluk süresince bize yardım etmek için ortaya çıktı. Adı Kaplan Kralı Joe Exotic. Son gügnlerde Joe Exotic'in hikayesini ve krallığını koruma mücadelesini muhtemelen deneyimlemiş olsanız da, şu anda geliştirilmekte olan yeni bir dizinin de hazırlandığını söyleyelim. Kasım ayında Deadline, Kate McKinnon'un “Joe Exotic” adlı yeni bir sınırlı dizide rol almak için anlaşma imzalandığını bildirdi. O zamanlar, bir Wondery podcast'inden esinlendiği için haberler pek fazla göze çarpmadı ama şimdi Netflix'in “Tiger King” serisi dünyaya ilham verdiğine göre Kate McKinnon'ın yaptığı anlaşmayı hatırlatmamız gerekiyor.

    Dizide McKinnon, Big Cat Rescue'nun kurucusu Carole Baskin'i canlandıracak. Ve bir kez gözlerinizi kapatıp Baskin'in mottolarını hayal ettikten sonra, onun mükemmel bir seçim olduğundan şüphe etmeyeceksiniz. McKinnon yıllar boyunca çeşitli filmlerde öne çıkan bir oyuncu oldu ve neredeyse on yıldır sürekli olarak 'SNL'nin en önemli olaylarından biri oldu. Bu yüzden, “Joe Exotic” kesinlikle onu gerçek süperstarlığa itebilecek bir dizi gibi görünüyor. Ancak, McKinnon'un Baskin oynama heyecanını geçtikten hemen sonra, “Joe Exotic'i oynamak için kimi bulabilirler?” sorusu hemen akıllara geliyor. Yedi “Tiger King” bölümünün tamamını izledikten sonra, giyim tarzı, piercingler, orta yaşlı egzotik bir aura düşünüldüğünde bu rolü kendisinden başka kimse oynayamaz gibi geliyor. Ancak bunun, açık bir nedenden ötürü, yakında hiçbir zaman olmayacağı da aşikar.

    Tabii ki, hala “Joe Exotic” için bir çıkış tarihimiz veya streaming platformumuz yok ve COVID-19 salgını Hollywood'un üretkenliğini çığır açan bir durma noktasına getirdi. Yani, dizinin geri kalan kadrosunu kimlerin dolduracağını bulmak için bolca zamanımız var gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top