Hesabım
    Netflix, Animasyon Dizi ‘Castlevania’ya 4. Sezon Onayı Verdi!

    Video oyunu uyarlaması, en az bir sezon daha devam edecek..

    Netflix, popüler video oyunununda uyarlanan animasyon serisi Castlevania'nın dördüncü sezonuna onay verdiğini açıkladı. Bu haber, karakterleri bazı önemli gelişmeler içeren Castlevania'nın üçüncü sezonun yayınlanmasının üzerinden bir aydan az bir zaman geçtikten sonra gelmiş oluyor. 

    Trevor Belmont ve Sypha, bir mutluluk döneminden sonra yeni bir trajedi ile karşı karşıya kaldılar ve Dracula'nın umdukları kadar ölü ve uzak olamayacağını öğrendiler. Alucard, bir ihanetten sonra korkunç bir dönüşüme başladı, Hector ise yeni esaretine uyum sağlamak için bir mücadele verdi ve Isaac, Dracula'nın mizanropik savaşını kendi şartlarıyla yapmaya devam etti. Netflix, Twitter'dan yaptığı duyuruyla müjdeyi verdi ve haberi Isaac'in sihirli aynasını içeren kısa bir videoyla açıkladı. Üçüncü sezon ortasındaki gelişmelere göre yeni sezon onayı çok beklendik değildi ama Netflix'in, gelenekselleşen üç sezon modelinden sıyrıldığını görmek animasyon dizileri için cesaret verici bir gelişme.

    Castlevania, en iyi video oyunu uyarlamalarından biri olmaya devam ediyor ve üçüncü sezon, bazı yeni ve heyecan verici yönleriyle hayranları büyüledi. Sala, Saint-Germain ve Carmilla'nın vampir mahkemesi gibi karakterlerin tanıtılmasıyla dünyasını önemli ölçüde genişletti. Şovun en nüanslı iyi ve kötü karışımlarından bazılarını sergiledi ve bugüne kadarki en etkileyici eylemi için bir araya getirdi. Üçüncü sezon tüm sezonların en iyisiydi ve hayranlar Castlevania'nın yakında sona ermeyeceğini öğrendikleri için çok memnun olmalılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top