Hesabım
    "Genius: Aretha"nın Prömiyeri Coronavirus Nedeniyle Ertelendi

    Genius antoloji serisinin üçüncü bölümüne erteleme geldi..

    Richard Ducr / National Geographic

    National Geographic’in Aretha Franklin'in yaşamına odaklanan “Aretha” isimli mini dizisinin prömiyer tarihi, Coronavirüs ve buna bağlı olarak üretime ara verilmesi nedeniyle ertelendi. Aretha, aynı zamanda “Genius” antoloji serisinin üçüncü bölümü olarak karşımıza çıkacak.

    Başlangıçta “Genius: Aretha” anma gününde başlayacaktı ve başrolünde Cynthia Erivo'nun oynadığı mini dizi, pandemi hakkındaki endişeler ülke çapında durdurmalara neden olduğunda bile hala üretimdeydi. Bir süre sonra bu ekip de direnemedi ve planlanan tarihe yetişmeyecek açıklamasını yaparak üretime ara verdi. Her ne kadar yeni prömiyer tarihi açıklanacak olsa da, bu durum muhtemelen, eylül ayında 72. Primetime Emmy Ödülleri'nde yarışmaya katılamayacağı anlamına geliyor.

    Kanal tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Çalışmayı mümkün olan en kısa sürede, güvenli bir şekilde sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz ve o zaman yeni bir prömiyeri tarihi ilan edeceğiz. Bunun yılın ilerleyen dönemlerinde olmasını umuyoruz. Aretha’nın sesini duyurmak için sabırsızlanıyoruz. Kraliçe'nin sözleriyle, "Kraliçe olmak sadece şarkı söylemekle ilgili değildir ve diva olmak da sadece şarkı söylemekle ilgili değildir. İnsanlara hizmetinizle, topluluğunuza yaptığınız sosyal katkılarınız ve sivil katkılarınızla da bunu elde etmelisiniz.” Bu ruhla, zor günler geçiren her izleyicimize iyilikler diliyoruz, özellikle de bizim güvenliğimiz için çalışan toplum çalışanlarına.

    Dizide, Erivo'ya eşlik edecek diğer oyuncular Courtney B. Vance, David Cross, Malcolm BarrettKimberly Hébert GregoryOmar J. DorseyMarque Richardson Pauletta Washington, Patrice Covington, Rebecca Naomi Jones, Steven Norfleet ve Shaian Jordan olacak. “Genius: Aretha” Fox 21 Television Studios ve Imagine Television Studios'tan geliyor. Baş yapımcılar Imagine’dan Brian Grazer ve Ron Howard. Showrunner olarak görev yapacak isim Suzan-Lori Parks olurken, yönetmen koltuğunda Anthony Hemingway yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top