Hesabım
    Netflix, 'V-Wars' ve 'October Faction'ı İptal Etti

    IDW Entertainment tarafından üretilen her iki drama da tek sezonla sona erdi..

    Netflix'in üç IDW yapımı drama dizisinden ikisi artık devam etmeyecek. Locke & Key'in yenilenmesinden sonra, platform hem V-Wars hem de October Faction'ın artık devam etmeyeceğini açıkladı. V-Wars ve October Faction, sırasıyla 5 Aralık ve 23 Ocak'ta prömiyer yaptıktan sonra sadece bir sezon yayınlanmış oldu.

    V-Wars ve October Faction, Netflix'te Messiah, AJ and the Queen, Spinning OutSoundtrack ve Daybreak gibi yakın zamanda iptal edilen dizilerin arasına katılan en son dramalar oldular. V-Wars, doğrudan diziye alınmış, pilot bölüm çekilmemişti. Dizi, gizemli bir hastalık en iyi arkadaşı Michael Fayne'i diğer insanlarla beslenen öldürücü bir avcıya dönüştürdüğünde, korku dünyasının içine giren Dr.Luther Swann'ın hikayesini anlatıyor. Hastalık yayıldıkça ve daha fazla insan dönüştükçe, toplum, normal insanları bu vampirlere karşı korumak için kamplara toplamaya başlıyor. Swann, neler olduğunu anlamak için zamana karşı yarışırken, Fayne vampirlerin güçlü yeraltı lideri haline geliyor. 

    V-Wars, New York Times'ın en çok satan yazarı Jonathan Maberry tarafından yazılan V-Wars serisine dayanıyordu. V-Wars ilk olarak 2014'te Entertainment One ile yapılan bir anlaşmanın parçası olarak duyuruldu. Daha sonra rafa kalkan proje, sonundan Netflix ile hayat buldu ama izleyiciler ve eleştirmenlerden düşük puanlar aldı.

    October Faction da Steve Niles tarafından yazılmış bir IDW yapımı. Bones oyuncuları Tamara Taylor ve J.C. MacKenzie, canavar avcıları olarak birlikte çalışan evli çiftlerinin etrafında dönen bilim kurgu dizisinin de oyuncu kadrosunda yer aldı. Damian Kindler (Krypton, Sleepy Hollow) çizgi romanı uyarladı ve showrunner olarak görev yaptı. October Faction da V-Wars gibi düşük izlenme ve puanlar aldı. Bunun sonucunda Netrflix, her iki diziyi de iptal etme kararı aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top