Hesabım
    Star Trek: Next Generation Ekibinden Sosyal Mesafeli Buluşma!

    Marina Sirtis'in doğum gününü kutlayn ekip, sosyal mesafeye dikkat çekti..

    Star Trek: Next Generation'ın oyuncu kadrosu bir Zoom görüşmesinde yıllar sonra yeniden bir araya geldi ve bu sırada aktris Marina Sirtis'in doğum gününü kutladı. Etkinlikten bir fotoğraf paylaşan ekip, Coronavirüs nedeniyle dikkat etmemiz gereken sosyal mesafe kuralına da göndermede bulunmuş oldu.

    Dizi ekibi, doğum günü için bir araya gelmek yerine, video konferans hizmetini kullandı ve Coronavirüs pandemisiyle mücadele etmek için uygulanan sosyal mesafe yönergelerine bağlı kaldığını göstererek hayranlarına da örnek oldu. Star Trek: Next Generation, 1987'den 1994'e kadar yedi sezon sürdü. Daha sonra dizi 2002'de Star Trek: Nemesis ile tamamlanmadan önce, birkaç uzun metrajlı filmle devam etti. Son olarak seri, TNG'nin Star Trek: Picard'ı sayesinde yeniden canlanmaya başladı. Sadece CBS All-Access'te mevcut olan TNG'nin son Star Trek hikayesi Jean-Luc Picard'ı (Patrick Stewart) takip ediyor. Hikayede, Picard ileri bir sentetik yaşam formu olan Soji'yi (Isa Briones) tutmaya çalışıyor. 

    Stewart ve Brent Spiner'la birlikte, Jonathan Frakes (Riker) ve Sirtis (Troi) de Star Trek: Picard'da yer aldı. Bununla birlikte, Sirtis'in doğum günü için, Levar Burton (Geordie), Michael Dorn (Worf), Wil Wheaton (Wesley) ve Gates McFadden (Dr. Crusher) dahil olmak üzere TNG'nin tüm ana kadrosu konferans görüşmede bir araya geldi. Sirtis ve Frakes, Twitter üzerinden birleşme anının fotoğrafını paylaştılar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top