Hesabım
    Jamie Lee Curtis, The Mandalorian'ın İkinci Sezonuna Katılabilir!

    Yeni sezona katılan en iddialı isim Jamie Lee Curtis olabilir..

    Dedikodular, Jamie Lee Curtis'in The Mandalorian'ın ikinci sezon kadrosunun en son üyesi olduğunu söylüyor. Disney +, orijinal ilk sezonun başarısını artıracağını umarak bu ekim ayında yeni sezonla geri dönmeyi planlıyor. Şovun, Baby Yoda'nın arka planı ve Moff Gideon'un darksabera sahip olması da dahil olmak üzere ikinci sezonu beklemek için birçok heyecan verici sebebi var.

    Lucasfilm, kadroya bazı yeni yüzler getirerek daha da fazla heyecan yaratmak için üzerlerine düşeni yapıyor. Rosario Dawson'ın serinin en ilginç hikayelerinin bazılarına bağlanma olasılığı bulunan Ahsoka Tano'yu oynayacağı, Din Djarin ile geçmişi olan bir ödül avcısı olarak Michael Biehn'in de kadroya dahil dahil olduğu açıklanmıştı. Şimdi, başka büyük bir isim çok uzaktaki galaksiye katılıyor gibi görünüyor ama henüz resmi açıklama gelmediğini de belirtelim. 

    Ekip, senaryo bilgisi sızdırmama konusunda oldukça başarılı. Baby Yoda'dan kimsenin haberi olmadı ve bütün sezonun çekimleri bu gizlilikle tamamlandı. Lucasfilm bu bilgileri gizlemek konusunda iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor ve büyük ihtimalle Curtis konusu bir süre daha gizemini koruyacak. Oyuncunun Cameron'la olan geçmişi düşünüldüğünde (1994 - True Lies), aynı zamanda Avatar 2'de rol alması da mantıklı görünüyor. 

    Hayranlar, bazı somut bilgilerin, eğer Coronavirüs nedeniyle erteleme gelmezse, yaz aylarında gerçekleşmesi planlanan San Diego Comic-Con'unda ya da yaz sonundaki Yıldız Savaşları Kutlaması'nda gelebileceğini düşünüyor. Jamie Lee Curtis, The Mandalorian ya da Avatar'da yer alır mı bilmiyoruz ama önümüzdeki yıllarda gelecek iki Halloween filminde de izleyeceğimiz kesin.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top