Hesabım
    "Michael Jordan" Belgeseli The Last Dance'in Prömiyer Tarihi Öne Çekildi!

    Efsaneyi anlatan The Last Dance, nisan ayında yayınlanacak..

    Bugün ESPN, hem sinema ve dizi severlerin, hem de Jordan hayranlarının heyecanla beklediği 10 bölümlük belgesel dizi The Last Dance'ın prömiyerinin 19 Nisan tarihinde gerçekleşeceğini ve 17 Mayıs'a kadar beş hafta boyunca her pazar yayınlanacağını duyurdu. Seri, ABD dışında da çoğu ülkede Netflix'te yayınlanacak.

    Jason Hehir (The Fab Five The '85 Bears, The Andre the Giant) tarafından yönetilen dizi, spor tarihinin en büyük ikonlarından Michael Jordan ve en başarılı takımlarından biri olan 1990'ların Chicago Bulls'unu anlatıyor. Daha önce hiç görülmemiş hikayelere sahip belgeselde, sekiz yıl içinde 6 kez NBA şampiyonu olan takımın 1997-98 sezonundan görüntüler yer alacak.

    1997 sonbaharında, Bulls'un sahibi Jerry Reinsdorf, baş antrenörü Phil Jackson ve Michael Jordan, NBA Entertainment film ekibinin tüm sezon boyunca takımı takip etmesine ve çekimler yapmasına izin verdi. Sonuç, ikonik bir oyuncunun ve ünlü bir ekibin dikkat çekici bir portresi oldu. The Last Dance, bu portrenin 20 yıl sonra ortaya çıkışını müjdeliyor. ESPN ile seri, çalkantılı 1997-98 sezonunda ilerlerken, izleyiciler her şeyin nasıl başladığına, Jordan'ın çocukluk köklerine, Bulls'un varıştan önceki korkunç koşullarına ve ekibin 1984'te ön hazırlık sonrası nasıl kurulduğuna tanık olacaklar.

    The Last Dance, Jordan'ın, Scottie Pippen, Dennis Rodman, Steve Kerr, baş antrenör Phil Jackson da dahil olmak üzere önemli takım arkadaşlarının kapsamlı profillerine sahip. Belgeselde düzinelerce güncel röportaj bulunuyor ve 1998 şampiyonluk yarışının iç hikayesi için büyüleyici bir zemin görevi gören beklenmedik bir senaryoya sahip. Basketbol ve ötesinden, rakipler, final şampiyonası yolundaki gerilim ve çatışma çok fazla sergileniyor. 

    Belgeselin yönetmen Hehir: “Michael Jordan ve 90'ların boğaları sadece spor süperstarları değil, küresel birer fenomenlerdi. The Last Dance'i yapmak, bir adamın ve bir ekibin olağanüstü etkisini keşfetmek için inanılmaz bir fırsattı. Yaklaşık üç yıl boyunca, dönemi tanımlayan bir hanedanın hikayesini başarıyla sunmak için çok geniş bir araştırma yaptık. Umarız izleyiciler, dizimizi yapma fırsatından zevk aldığımız kadar izlemekten de zevk alırlar.” 

    The Last Dance'in ilk iki bölümü 19 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacak ve dizi prömiyerini yapmış olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top