Hesabım
    'Rick and Morty'nin 4. Sezon Dönüş Tarihi Duyuruldu!

    "Rick And Morty" ekranlara geri dönüyor!

    Çok sevilen yetişkin animasyonu “Rick and Morty”nin, 4. sezonunun devam bölümlerinin 3 Mayıs'ta yayınlanacağı duyuruldu. Duyuru, sezonun kalan beş bölümü için yeni bir fragmanla birlikte yapıldı. Thin Lizzy'nin “The Boys Are in Town” adlı şarkısı eşliğinde yayınlanan fragman, hayranlara, absürt makineler içeren, dev sümüklü böcekleri çeken ve asit fıçılarına dalış yapan büyükbaba-torun ikilisini bekleyen "sorunlu" maceralara bir göz atıyor.

    1 Nisan Şaka Günü, “Rick ve Morty” için önemli bir tarih. 3. sezonun belirsizliği sürerken de yine aynı tarihte duyuru yapılmış ve hayranlara müjde verilmişti. Hem o zaman,  hem de şimdi duyurunun bir şaka olduğunu düşünenler bir hayli fazlaydı. “Rick and Morty” Adult Swim kuşağı için en büyük başarı öykülerinden biri olmaya devam ediyor. Sezon 3 finali, platformun geçmişindeki en yüksek derecelendirme olan Nielsen’in canlı izleyici sayılarında 18-24 yetişkinlerde 3,9 ve 18-34 yetişkinlerde 3,2 puan aldı. 2018'de Adult Swim, 70 bölümlük bir yenileme siparişi verdi. Şimdiki sezonun devamı sadece gelecek ilk 7 bölüm anlamına geliyor.

    Şovun ilk üç sezonu WarnerMedia’nın yeni yayın hizmeti olan ve mayıs ayında yayın hayatına başlayacak HBO Max’te sunulacak. Hulu, son sezonların final bölümlerinden beş ay sonra, dizi tarihinin her iki platforma da ulaşmasıyla gösteriyi yayınlamaya devam edebilecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top