Hesabım
    "Schitt’s Creek" Sona Eriyor Ama Dan Levy İlerisi İçin Umutlu

    Dizinin yaratıcılarından Levy, yeni bir buluşma için yeşil ışık yaktı..

    Dizinin yaratıcılarından Dan Levy, sezon 4 tamamlandığında “Schitt’s Creek”i nasıl bitireceğini düşünmeye başladı ama bir yandan da gelecekte karakterleri tekrar ziyaret etmeye ve bir buluşma gerçekleştirmeye açık olduğunu da belirtti. Levy, 7 Nisan'da gerçekleşecek final öncesi bittiği için üzgün olduğunu da dile getirdi.

    Şaka amaçlı satın aldıkları küçük bir kasabaya taşınmak zorunda kalan eski varlıklı bir ailenin hikayesinin anlatıldığı sitcomun “100 sezon" devam edebileceğini dile getirmesine rağmen Levy, sürenin bazen kaliteden daha önemli olduğunu ve tadında bırakmak gerektiğini vurguladı. “Schitt’s Creek” evreninde gelecekteki bir proje için uygun bir fikir varsa, Levy, franchisea geri dönme konusunda şimdiden istekli olduğunu da söyledi. Variety röportajında ​​Levy, “Bir fikir, kadromuzun zamanını harcamayı hak ettiğini düşündüğüm bir şekilde önüme gelirse, bunu kesinlikle yaparım. Bu noktada ne olabileceğini bilmiyorum ama bu karakterleri tekrar ziyaret etmek isterim ve bu oyuncular ile tekrar bir araya gelmek çok iyi olur. Yaptığımız işten çok gurur duyuyorum ve bundan ödün veren bir şey yapmak istemem.” dedi.

    Levy, babası Eugene Levy ile birlikte “Schitt’s Creek”i yarattı. İkili, Catherine O’Hara ve Annie Murphy ile birlikte dizide de rol alıyor. Pop TV serisi son beş yılda televizyon endüstrisindeki kapsamlı değişikliklere rağmen yıldız derecelendirmelerinin tadını çıkarmaya devam ediyor. Variety, 3.7 milyon izleyicinin sezon 6 bölümlerini izlediğini belirtti ve yakın tarihli bir derecelendirme raporu, “Schitt’s Creek”in eski bölümlerinin Netflix’in “The Office”ten sonraki en popüler ikinci şov olduğunu gösteriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top