Hesabım
    "Obi-Wan Kenobi" Dizisi Yeni Senaristini Buldu!

    Birkaç aydır süren arayış sona erdi..

    Rob Latour/Shutterstock

    Joby Harold, Variety'nin haberine göre, Disney Plus'ın gelecek projelerinden olan Obi-Wan Kenobi dizisinin yeni senaristi oldu. Harold, projeyi ocak ayında bırakan Hossein Amini'den devralmış oldu. Bu sonuç, birkaç aydır merakla bekleniyordu. Obi-Wan serisi, Harold’ın ilk televizyon dizisi çalışması anlamına geliyor

    Harold, son olarak, “John Wick: Chapter 3 - Parabellum”un yürütücü yapımcılığını üstlendi ve Zack Snyder’ın “Army of the Dead” adlı filminin senaryosunu yazıyor. Ayrıca, Paramount'un “Transformers” için, James Vanderbilt ile birlikte yeni bir yaklaşım geliştirmek üzere seçilen iki yazardan biriydi. Harold, bugüne kadar eleştirmenlerin beğenisini kazanan WGN America drama dizisi “Underground” ve son Netflix dizisi “Spinning Out”da yapımcı olarak görev yaptı.

    Harold ve Disney Plus temsilcileri Variety’nin yorum talebine hemen yanıt vermedi. Ewan McGregor geçen ağustos ayında, Obi-Wan Kenobi rolünü tekrarlayacağını doğruladı ve Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy daha sonra “tüm senaryoları yazdık,  2020'de çekime başlayacağız" dedi. Jon Favreau’nun Disney Plus’taki “The Mandalorian” dizisinin bir parçası olan yönetmen Deborah Chow, Obi-Wan serisini yönetmek için anlaşmayı imzaladı.

    Hossein Amini projeden ayrıldıktan sonra, üretimin başlamasının Ağustos 2020'den Ocak 2021'e ertelendiği açıklanmıştı. McGregor, bu konu hakkında fazla büyütülmeyecek durumlar olduğunu ve yazın çekimlerin başlamasını umduğunu söylemişti. Senaryo sorunu hızlı bir şekilde çözülse bile, McGregor'un bu isteği Coronavirüs nedeniyle gerçekleşecek gibi gözükmüyor. Son planlanan tarih olan Ocak 2021 sanırız daha gerçekçi olacaktır.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top