Hesabım
    Nicole Kidman, Amazon'un "Pretty Things" Uyarlamasında Başrol Oynayacak

    Nicole Kidman'dan bir dizi daha geliyor..

    Getty Images

    Nicole Kidman, TV dünyasını çok sevdi ve bir dizide daha rol alacak. “Big Little Lies”ın yıldızı, Janelle Brown’un ​​yakında çıkacak olan “Pretty Things” romanının Amazon uyarlamasında iki başrolden birini oynayacak. Dev platform, birden fazla teklif sahibinin olduğu rekabetçi yarışı kazandı ve romanın haklarını almayı başardı.

    Amazon'la ilk kez bir anlaşma yapan ve projeyi Blossom Films afişiyle üretecek olan Kidman, HBO'nun “The Undoing” adlı yapımında, Hugh Grant'in karşısında yakın gelecekte TV ekranlarında bir kez daha görünecek. Dizi, Coronavirüs nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Ayrıca, Hulu'daki içerik hattında başka bir Liane Moriarty romanının uyarlaması olan “Nine Perfect Strangers”ta da rol alacak. Yani, Nicole Kidman'ı önümüzdeki birkaç sene bol bol dizilerde göreceğiz.

    “Pretty Things”, raflara 21 Nisan'da, Random House'un izniyle çıkacak ve hikaye, oynayacakları en büyük aldatma oyunundan kurtulmaya çalışan iki parlak, acı çekmiş kadının etrafında ilerleyecek. İsteksiz bir dolandırıcı, Tahoe Gölü kıyısında varlıklı ve nüfuzlu biri ile arkadaş olduğunda, yaptığı dolandırıcılık tehlikeli ve uzun süredir beklenen bir intikama dönüşür. Kaynaklara göre, Kidman'ın tam olarak hangi karakteri oynayacağı hala belirsiz. 

    Skeleton Twins” ve “Handmaid’s Tale” yönetmeni Reed Morano, diziyi yönetecek ve yapımcılık görevini de üstlenecek. Brown’un ​​bilinen diğer romanları arasında ise “Watch Me Disappear”, “All We Ever Wanted Was Everything” ve “This Is Where We Live” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top