Hesabım
    "Snowpiercer"ın TV Uyarlaması Erken Prömiyer Yapacak!

    Yayın tarihinin öne alınması bir teaser ile duyuruldu..

    Snowpiercer'ın birkaç kez ertelenen TV uyarlaması prömiyer tarihini 31 Mayıs olarak açıklamıştı. Şimdi, bir yeni duyuru daha geldi ve prömiyer tarihinin öne çekilerek, 2 hafta erken izleyiciyle buluşacağı ve 17 Mayıs tarihinde yayında olacağı açıklandı. Jennifer Connelly ve Daveed Diggs'in başrolleri paylaştığı dizi, geçtiğimiz yıl Parasite filmiyle Oscar tarihine adını yazdıran Bong Joon Ho'nun 2013 yapımı aynı adlı filminin yeniden çevrimi olacak ve kendisi de yönetici olarak projede yer alacak. 

    Snowpiercer, bir trende yolculuk yapan bir grup insanın hikayesine odaklanıyor. Dünyanın topraklaşmasının yedi sene sonrasında geçen hikayede, ınıf savaşı, sosyal adaletsizlik ve hayatta kalma gibi konular işleniyor. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda, Alison WrightMickey SumnerSusan ParkIddo GoldbergKatie McGuinnessLena HallAnnalise Basso, Sam Otto, Roberto UrbinaSheila Vand ve Jaylin Fletcher gibi isimler yer alıyor. 

    Çalkantılı bir prodüksiyon süreci geçiren, birkaç kez el değiştiren ve farklı platformlarla adı anılan Snowpiercer, sonunda, 17 Mayıs günü TNT'de prömiyer yapacak. Snowpiercer projesinin final çalışmasını, CJ Entertainment ve Tomorrow Studios üstlendi. Yapımcılar Marty Adelstein ve Becky Clements olurken, ilk bölümü yeniden yazan Graeme Manson showrunner olacak. Dizinin yönetmenliğinin büyük bir kısmını ise James Hawes yapacak. 

    Snowpiercer, 17 Mayıs 2020 tarihinde prömiyerini yapacak ve yayın hayatına başlayacak. İlk sezon yayınlanmadan, ikinci sezon onayını aldığını da belirtelim.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top