Hesabım
    Netflix'in Yerli Dizisi "Aşk 101"den Yeni Fragman!

    İddialı gençlik dizisinden yeni fragman yayında..

    Netflix'in yeni orijinal yerli dizisi Aşk 101 için geri sayım devam ediyor. 24 Nisan 2020 tarihinde tüm dünyayl aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak gençlik dizisinden yeni fragman yayınlandı.Bir de posteri yayınlanan dizi, yerli dizilerden farklı bir anlatıma sahip ve cesur sahneler barındırıyor. Aşk 101, Hakan MuhafızAtiye ve Rise of Empires: Ottoman'dan sonra yayınlanacak 4. yerli orijinal Netflix dizisi anlamına geliyor.

    Ay Yapım tarafından üretilecek olan dizinin senaryosunu kaleme alan isim Ufak Tefek Cinayetler dizisinden de tanıdığımız Meriç Acemi oldu. Aşk 101 dizisinin oyuncu kadrosu da TV dünyasından gayet iyi tanınan ve son yıllarda çıkış yakalayan genç oyunculardan oluşuyor. Paramparça ve Elimi Bırakma dizilerinin başrol oyuncularından Alina Boz , Çukur dizisiyle adından sıkça söz ettiren Kubilay Aka, Karagül ve Bir Litre Gözyaşı'nın başarılı oyuncusu Mert Yazıcıoğlu, Bir Deli Rüzgar ve Kardeşim Benim 2'de karşımıza çıkan Pınar Deniz, Ezel ve Ufak Tefek Cinayetler'in yıldıı Bade İşçil, genç yeteneklerden Selahattin Paşalı ve son dönemin popüler oyuncularından Kaan Urgancıoğlu dizinin ana kadrosunda yer alıyor. 

    Dışlanmış bir grup gencin hikayesi dizinin odak noktası. 90'lar Türkiye'sinde yaşanan hikayede, yaşam mücadelesi ve topluma ayak uydurma çabası içindeki gençler, sevdikleri bir öğretmenlerinin başka bir yere gitmesini engellemek için de başka bir mücadele veriyorlar. Hocalarını okulda tutmanın en iyi yolunun da aşktan geçtiğine inanıyorlar.  "Aşk 101" 24 Nisan 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top