Hesabım
    Curtis "50 Cent" Jackson'dan Mafya Dizisi Geliyor

    50 Cent'in Suç Draması "Black Mafia Family", Starz'dan Onay Aldı

    Starz, popüler Starz serisi “Power”ın ikilisi Curtis “50 Cent” Jackson ve Randy Huggins'den yeni bir seriye yeşil ışık yaktı. Power'ın çok beğenilmesi ve harika reytingler elde etmesi neticesinde 3 spinoff projesi için devam kararı alınmıştı. Aynı ekip, 50 Cent liderliğinde bu kez başka bir iddalı drama için kolları sıvadı.

    Jackson, “Size söylüyorum, 'Black Mafia Family' geliyor ve televizyondaki en büyük şov olacak” dedi. Starz Başkanı ve CEO'su Jeffrey Hirsch ise “Meech ve Terry efsanelerinin hikayelerini Starz'a getirmekten dolayı heyecan duyuyorum. Bu, Curtis'in her zaman inanılmaz derecede tutkulu olduğu bir proje ve onu hayata geçirmede ortağımız olarak görmekten heyecan duyuyoruz. “Black Mafia Family', Flenory kardeşlerden yaşadıkları ölümcül hikayeler, harika bir dramanın tüm ayırt edici özelliklerine sahip. Bu dizi dünyadaki izleyiciler için inanılmaz bir yolculuk olacak.” dedi.

    Starz'ın dizi hakkındaki resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Black Mafia Family”, 1980'lerin sonlarında Detroit'in çürüyen sokaklarından yükselen ve bu ülkedeki en etkili suç ailelerinden birini doğuran iki kardeşin gerçek hikayesinden ilham alıyor. Demetrius “Big Meech” Flenory’nin karizmatik liderliği Terry “Southwest T” Flenory’in iş zekası ve kardeşlik ortaklığının uyuşturucu ticareti ve Hip Hop dünyasına kattıkları vizyon, kardeşleri küresel düzeyde ikonik hale getirdi. Onların aile sadakati konusundaki değişmez inançları, ortaklıklarının temel taşı ve nihai uzlaşmalarının temel noktası olacaktır.

    Dizi, Amerikan rüyasının peşinde aşk, aile ve kapitalizm hakkında bir hikaye anlatacak. “Black Mafia Family”, Jackson’ın G-Unit Film and Television şirketi tarafından Starz ve Lionsgate'le birlikte hazırlanıyor. Terri Kopp ve Anthony Wilson da yönetici yapımcılık görevini üstleniyorlar.. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top