Hesabım
    Skate Kitchen Spin-Off Projesi "Betty"den Fragman Yayında

    Skate Kitchen hikayesi, bu kez HBO'da mini dizi oluyor..

    2018'in değeri az anlaşılmış ve üzerinde fazla konuşulmayan filmlerinden biri olan “Skate Kitchen”, yaklaşmakta olan “Betty” adlı yapımla HBO'da yeni bir hayata kavuşuyor. Bu kez, HBO imzası ve Cyrstal Moselle ismiyle izleyiciler bu kihayeyi görmezden gelmeyecek gibi duruyor. New York'taki genç kadın kaykaycıların artık bir şansı daha var.

    “Betty”nin hikayesi, New York'ta bir grup genç kadın kaykaycının, erkeklerin egemen olduğu bir sahnede kendileri için bir isim yapmaya çalıştıkları mücadeleye odaklanıyor. Rachelle Vinberg, Dede LovelaceNina Moran ve Ajani Russell'ın da aralarında bulunduğu “Skate Kitchen” filminin kadrosu neredeyse tamamen bu dizi için geri dönüyor. Moselle “Betty”ye liderlik etmek için yeniden projeye dahil olurken, iddialı dizinin ortak yazarı Lesley Arfin'e de katılmış oldu. Arfin’in önceki yapımları arasında arasında HBO serisi “Girls”, “Brooklyn Nine-Nine” ve “Love” adlı komedi dizileri var.

    1 Mayıs'ta HBO'da prömiyer yapacak olan Betty'nin fragmanı yayınlandı. Resmi olarak açıklanan özet bilgisinde ise şu ifadeler yer alıyor: "İnatçı ama değerlerine sadık olan Janay (Lovelace), etrafına hem yardım eden, hem de zarar veren güçlü iradeye sahip bir karakterdir. Honeybear (Moonbear), sessiz bir fırtına. Onun gösterişsiz bir tarzı var ve duygusal mücadelelerini saklamak için giydiği bir zırh. Kirt (Moran), bir savaşçı ve bir kadının vücudunda yer alan çocuk ruhlu biridir. O, yaşayan en komik insan ama aynı zamanda umursamaz. Indigo (Russell) bir sanat okulu okulu için kararsız durumda olan, sokak meraklısı bir serseridir. Grubun kenarında Camille yer alır (Vinberg), korumacı, algılayıcı, zeki ve gariptir. Kaykay parkındaki adamlarla uğraşmak istiyor ve onlarla, kazandığı alanı korumak için çok mücadele ediyor."

    Bu güçlü kadın karakterler, duygusal anlar, hayat mücadelesi, mizah ve kaykay, Betty'de izleyiciyi bekleyen unsurlar. 1 Mayıs 2020 tarihinde HBO'da prömiyer yapacak diziden önce Skate Kitchen'ı izlemenizi de öneririz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top