Hesabım
    Netflix'ten Yeni Animasyon Serisi Geliyor!

    "Sharkdog" adlı yapım için 20 bölümlük sipariş verildi

    Netflix, ViacomCBS International Studios (VIS)'tan yeni animasyonlu çocuk gösterisi Sharkdog'u sipariş etti. Platform, Singapurlu üretici Jacinth Tan tarafından yaratılan 7 dakikalık şovun 20 bölümünü sipariş etti ve 2021 yılında yayınlayacak. Bu haber, VIS ve Netflix için ilk uluslararası kaynaklı küresel animasyon dizisi anlamına geliyor.

    Dizi, 10 yaşındaki Max ve en yakın arkadaşı, yarı köpek yarı köpekbalığı olan Sharkdog'u takip ediyor.  Kendi gücünün, gizliliğinin ve köpekbalığının farkında olmayan Sharkdog, çoğu zaman arkasında bir karmaşa bırakır. Ancak, tüm iyi köpekler gibi, Max’le ikisi birbirlerinin en iyi arkadaşıdır. Sharkdog ilk olarak, Nickelodeon’un 2015 yılında çocuklar için orijinal komedi odaklı içerik geliştirme programı üzere tasarlanmasıyla ortaya çıktı. 

    Nickelodeon International daha sonra 2017'de, karakterlere dayanan 90 saniyelik kısa bir diziyi onayladığını açıklamıştı. Geçen yıl, Nickelodeon ve Netflix, yeni oluşturulan filmlerin yanı sıra, mevcut Nickelodeon karakterlerine dayanan orijinal animasyon filmleri ve TV dizileri üretecek bir çıkış anlaşması yaptılar. Anlaşma kapsamındaki özel yapımlar arasında The Loud House ve Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles da bulunuyor.

    Anlaşma, Rocko’s Modern Life: Static Cling ve Invader Zim: Enter the Florpus animasyonlarınının üzerinden ilerledi ve nihayete erdi. Sharkdog bu anlaşmanın son ürünü olarak listeye eklendi ve çalışmalar Koronavirüs pandemisi sonrası hızlanacak. Serinin yeni üretilecek bölümleri 2021 yılında Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top