Hesabım
    Greg Daniels ve Steve Carell'ın Yeni Komedisi "Space Force" Prömiyer Tarihini Aldı

    Netflix, dizinin yayın tarihini duyurdu..

    Netflix, The Office ile harika bir iş ortaya koyan Steve Carrell ve Greg Daniels ikilisinden yeni bir iş yeri komedisi geldiğini açıkladı. Space Force adındaki dizi, büyük ihtimalle ABD Başkanı Donald Trump'ın Space Force adlı girişiminden esinlendi. Dizinin prömiyer tarihi de belli oldu. Space Force, 29 Mayıs Cuma günü Netflix'te yayın hayatına başlayacak.

    Dizi, Hava Kuvvetleri'ni yönetmeyi hayal eden ancak, kendini ABD Silahlı Kuvvetleri'nin yeni kurulan altıncı şubesi Uzay Kuvvetler'ni yönetirken bulan dört yıldızlı bir general ve pilot olan Mark R. Naird (Carell) üzerinde yoğunlaşıyor. Dizide rol alan Lisa Kudrow, Mark’ın “yirmi yıldır kocasının kariyerini yükselten bir kadın” olarak tanımlanan karısı Maggie Naird'i canlandırıyor. Artık Maggie de bu yeni görev için kendini hazırlamaya başlıyor. Mark, bu yeni görev neticesinde ailesinin hayatını da değiştirir ve Colorado'daki uzak bir üsse taşır.

    Daniels ve Carell daha önce “The Office” üzerinde birlikte çalışmışlardı ve şimdi, Space Force'u yine birlikte yarattılar. İkili, aynı zamanda 3Arts'tan Howard Klein ile birlikte prodüksiyon yapıyorlar. Carell ve Kudrow'a ek olarak, “Space Force”un oyuncu kadrosunda John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah EmmerichAlex Sparrow ve Don Lake yer alıyor.

    Dizi, Daniels tarafında bu bahar lansmanı yapılan ikinci seri anlamına geliyor. Fütüristik teknoloji komedisi “Upload”, Amazon Prime Video'da “Space Force”tan birkaç hafta önce yayınlanacak. Space Force, 29 Mayıs 2020 tarihinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top