Hesabım
    "The Last Man on Earth" Oyuncuları Youtube'ta Canlı Sohbet Düzenleyecek

    Will Forte, etkinliğin duyurusunu sosyal medya hesabından yaptı..

    Yeni Koronavirüs pandemisi sırasında herkesle dayanışma içinde olan Will Forte, kıyamet sonrası komedisi The Last Man on Earth'teki oyuncu üyeleriyle bir YouTube canlı sohbeti yapacağını duyurdu. Forte, kendi karakteri Phil Miller'ın içki şişeleriyle çevrelenmiş bir havuzda geçirdiği bir görüntünün üzerine bindirilen duyuruyla Twitter hesabından etkinliğin detaylarını paylaştı.

    The Last Man on Earth, ölümcül bir vebanın görünüşte insan ırkını yok etmesinden bir yıl sonrasında geçiyor. Phil, her eyalette umutsuzca hayatta kalanları memleketi olan Tuscon, Arizona'ya götürmek için işaretler çizmeye başlar ve Phil'i gezegeni yeniden doldurmanın görevinde ikna eden Carol (Kristen Schaal) da dahil olmak üzere mucizevi bir şekilde insanlar yavaş yavaş toplanmaya başlar. Phil, sonucunda Tuscon'dan atılır ve Carol'la birlikte bir ofis binası kurarak önce bir çöle, daha sonra Meksika ve Malibu'ya giderler. 21 Jump Street ve Lego Movie'nin mimarları Phil Lord ve Christopher Miller tarafından Forte liderliğinde üretilen dizi, gerçekten benzersiz bir sitcom.

    Şov, Fox'ta 2015'ten 2018'e kadar dört sezon sürdü ve çok beğenildi. Etkinliğie hani oyuncu üyelerinin katılacağı belli değil ancak, Forte, birkaç bölüm yöneten Payman Benz, hem de ortak yıldız Mary Steenburgen'i etiketledi. Canlı yayın 9 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Detaylar için Forte'nin tweetine göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top