Hesabım
    Homecoming'in İkinci Sezonundan Teaser Yayında

    Janelle Monáe, yeni sezonun başrolünde..

    Yeni bir başlangıç ​​yapmak ve bir dizinin ruhunu korumak, uzun soluklu bir hikayeye devam etmekten çok daha kolaydır. Amazon Prime Video’nun “Homecoming” serisinde de durum böyle. Aynı ismin podcast'inin uyarlanması olan dizi, Julia Roberts'lı ilk sezonunda bir Hitchcockian paranoya ve hükümetin yolsuzluk öyküsü üzerinde durmuştu.

    Şimdi, ikinci sezonun ilk teaser'ı, hikayenin tam olarak ne olduğu konusunda emin olamasak bile, rahatsızlık hissini tam anlamıyla almamızı sağlıyor. 30 saniyelik teaser, bizi bir gölün ortasındaki kanoda uyanan ve Janelle Monáe'nin oynadığı yeni lider karakterle tanıştırıyor. Videonun geri kalanı bize, ilk sezondan Stephan James ve Hong Chau hariç farklı karakterler olduğunu gösteriyor. Chris Cooper ise gizemli hikayeye yeni bir karakteri oynayarak dahil oluyor.

    İlk sezonun sonunda, dizinin yönetmeni Sam Esmail'in (“Mr.Robot”) ikinci sezonu yönetmeyeceği açıklanmıştı. Bu isim yerine “The Stanford Prison Experiment”tan tanıdığımız Kyle Patrick Alvarez yönetmenlik görevini üstlenecek. Bu değişiklik aynı zamanda hikaye yönündeki benzer bir dönüşüme de işaret ediyor. ilk sezon Gimlet Media podcastleri üzerinden ilerlerken, yaratıcılar Eli Horowitz ve Micah Bloomberg bu sezonu podcast parametrelerinin ötesine taşıyacaklar.

    Horowitz; “Bu sezon daha geniş kapsamlı ve daha enerjik olacak. Bu anlatı dünyasının dışında, içinde olduğundan çok daha fazlasını hedefliyoruz ”dedi. “Homecoming” podcast'i 2016-2017'de iki sezon boyunca yönetildi ve Catherine Keener ile Oscar Isaac'in sesleri hükümet danışmanı ve birlikte çalıştığı zihinsel engelli asker olarak kaydedildi. Julia Roberts televizyon uyarlamasında Keener'ın rolünü üstlendi. Şovun ilk sezonu, Roberts ve James'in performansları ve Drama Dalında En İyi Televizyon Dizisi olmak üzere üç Altın Küre'ye aday gösterildi. “Homecoming”in ikinci sezonu Amazon Prime'da 22 Mayıs'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top