Hesabım
    BluTV'nin Yeni Dizisi "Alef" Bugün Yayında!

    Alef, izleyicileriyle buluşmaya başlıyor.

    Kenan İmirzalıoğlu'nu başrolüne alan streaming platformu BluTV dizisi "Alef", izleyicileriyle bugünden itibaren buluşuyor. FX ve BluTV ortaklığı olan Alef, yılın en merakla beklenen yapımları arasında yer alarak gündeme oturdu.

    BozkırBartu Ben ve 7Yüz gibi popüler dizileri ile sık sık gündeme gelen BluTV'nin yıldız oyuncu kadrolu yeni dizisi Alef, bugünden itibaren yayında bulunuyor. Dizinin konusu ise şöyle: Hırslı bir dedektif olan Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul Boğazı'nda bulunan bir ceseti araştırmakla görevlendirilir. Kemal ile Settar, ceset ile ilgilenirken, ardı ardına cinayetler ortaya çıkmaya başlar. İşlenen bu gizemli cinayetleri çözmeye çalışan Kemal ve Settar'a, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da yardım eder. Ekip, işlenen gizemli cinayetlerle ilgli araştırmalarını ilerlettikçe yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesinin açığa çıkmasını sağlar.

    Abluka, Tepenin Ardı, Kız Kardeş gibi yapımlarla dünya çapında başarı elde eden Emin Alper, Alef'in yönetmen koltuğuna oturuyor. Yaptığı The Translator, Where Is My Brother, The Palm gibi kısa filmleriyle tanınan Emre Kayis ise senaryosunu ve yaratıcılığını üstleniyor. Alef'in oyuncu kadrosunda Ezel dizisiyle akıllara kazınan Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Leyla ile Mecnun, Daha, Bir Zamanlar Anadolu'da yapımlarıyla beğeni kazanan Ahmet Mümtaz Taylan; son olarak Fransa yapımı Acil Baba Aranıyor'da izlediğimiz başarılı oyuncu Melisa Sözen ve Müfit Kayacan gibi isimler bulunuyor.

    Osmanlı ve İslam tarihinden izler taşıyacak ve tasavvufi ögeler barındıran Alef, BluTV'deki izleyicilerinin karşısına çıkmış bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top