Hesabım
    ‘Dead to Me’nin İkinci Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Netflix, sevilen dizinin tarih duyurusunu yaptı..

    Netflix, komedi dizisi "Dead to Me"nin ikinci sezonunun ilk sezonda olduğu gibi mayıs ayında başlayacağını ve prömiyerin 8 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı. Yeni sezon, ilk sezonun sonundaki kanlı arka bahçenin ortaya çıkmasının ardındandaki gelişmelerle devam edecek. 

    Jen (Christina Applegate) ve Judy (Linda Cardellini) ilk sezonda kader arkadaşlığı yapmış ve tanıştıktan sonra sırlarla dolu bir ilişki içine girmişlerdi. Yeni sezonda, bir kez daha sırlarını tutmak için bir mücadele içine girecekler. Kasabadaki şaşırtıcı yeni bir ziyaretçi ve Dedektif Perez ikilinin ensesindeyken, Jen ve Judy sevdiklerini ve birbirlerini korumak için sert önlemler almaya karar verirler.

    Dizinin showrunner görevini ve senaristliğini Liz Feldman yürütürken, Jessica Elbaum, Will Ferrell, Adam McKay, Christie Smith ve Applegate gibi önemli isimler de üst düzey yapımcı olarak görev yapıyor. Christina Applegate ve Linda Cardellini'nin başı çektiği oyuncu kadrosunda James Marsden, Max JenkinsSam Mc Carthy ve Luke Roessler gibi oyuncular yer alıyor.  

    Koronavirüs nedeniyle evde olduğumuz ve sinema salonlarının kapalı olduğu bu dönemde, iptal yerine prömiyer haberlerinin gelmesi sevindirici. Dead to Me'nin ikinci sezonu, tüm dünyayla aynı anda, 8 Mayıs 2020 Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top