Hesabım
    Bob Odenkirk, Yapım Şirketi Kurdu ve Sony'le Anlaşma İmzaladı

    Better Call Saul'un yıldızı Odenkirk, işleri büyütüyor..

    AMC

    Better Call Saul”un yıldızı Bob Odenkirk, yeni bir yapım şirketi olan Cal-Gold Pictures'ı piyasaya sürdü ve Sony Pictures Television ile ilk bakış anlaşması imzaladı. Cal-Gold’un misyonu, dinamik karakterler ve sosyal alaka düzeyine sahip etkileyici hikayeler geliştirmek. Cal-Gold’un projelerinde amaç Odenkirk’in kariyeri kadar benzersiz, farklı ve çeşitli olabilmek.

    Odenkirk bir açıklamada, “Sektöre bir yazar olarak başladım, bu benim varsayılan modum, bu yüzden ekranda olmadığımda beni “cehennemde” bulacaksınız. Sonunda, cehennemi paylaşmak için Sony ve Ian (Friedman) kadar iyi huylu ve deneyimli ortaklara sahip olmak harika.” dedi. Daha önce Comedy Central'da Yetenek ve Gelişim Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Friedman, Televizyon Başkanı olarak Cal-Gold Pictures'a katılacak. Friedman daha önce “Drunk History”, “Corporate” ve “South Side" gibi projelere imza atmıştı. Friedman yaptığı açıklamada, “Bu çabada Bob ile birlikte çalışmaktan inanılmaz heyecan duyuyorum. 20 yılı aşkın bir süredir onun hayranıyım. Birlikte fikir geliştirme ve bu kavramları hayata geçirme fırsatına sahip olmak bir hayaldi.” dedi.

    Odenkirk’in yeni şirketinden tam olarak ne tür projeler çıkabileceğine dair ilk bakışta bir fikir yok ama aktörün gelecekte üzerinde çalışacağı yapımlar büyük bir heyecan olacak. Odenkirk, geçtiğimiz günlerde sezon finali yayınlayan “Better Call Saul”le kazandığı büyük eleştirel başarının tadını çıkarmaya devam ediyor. “Breaking Bad”in prequel projesi yayındaki en iyi televizyon dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Seri, yılın başlarında altıncı ve son bir sezon için yenilendi ve 2021'de AMC'de prömiyer yapacak. Gösteri Sony Pictures Television tarafından üretiliyor.

    Odenkirk, “Better Call Saul” eserinin dışında film ve televizyon projeleriyle de oldukça meşguldü. Geçen yıl Amazon Prime Video'nun “Undone” filminde yapımcı oldu ve rol aldı. Daha sonra her ikisi de 2019'da çıkan “Long Shot” ve “Little Women” filmlerinde yer aldı. Ayrıca “Nobody” adlı gerilim filmiyle 2021'de sinemalarda olmayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top