Hesabım
    Disney Plus'tan "The Mandalorian" Yapım Belgeseli Geliyor!

    Çok konuşulan diziden kamera arkası belgeseli..

    The Mandalorian”ın ikinci sezonu ekim ayına kadar Disney Plus'ta yer almayacak ve hatta pandemi nedeniyle bu süreç daha da uzayabilir. Buna rağmen güçte hala bir hareket var! Disney Plus, 4 Mayıs 2020 tarihinde popüler “Star Wars” spin-off serisinin yapım belgeselini yayınlayacağını açıkladı. Mouse House'a göre, “Disney Gallery: The Mandalorian”, “serinin perde arkasını anlatan sekiz bölümlük bir belgesel dizisi olacak.

    Her bölüm, röportajlar, daha önce hiç görülmemiş görüntüler ve dizi yapımcısı Jon Favreau'nun ev sahipliğinde, yuvarlak masa toplantıları yoluyla ilk canlı aksiyon Star Wars televizyon şovunun farklı bir yönünü izleyicilere gösterecek. “Disney Gallery: The Mandalorian", şovun hayranları için 'The Mandalorian'ın nasıl bir araya geldiğini öğrenmek ve inanılmaz yetenekli katılımcıların bazılarını daha farklı bir bakış açısıyla görmeleri için bir fırsat. Favreau bir açıklamada; “Gösteriyi yaparken harika bir deneyim yaşadık ve sizinle de paylaşmak için dört gözle bekliyoruz.” dedi. 

    Belgeselin bölümleri, dizinin film yapım sürecine ve George Lucas'ın “Star Wars” mirasına derin bakışlar sunacak, oyuncuların karakterleri nasıl canlandırdığı, serinin teknolojisi, pratik modellerin, efektlerinin ve yaratıklarının arkasındaki sanatı daha iyi anlamamızı sağlayacak.

    “The Mandalorian”, son dönemdeki en popüler televizyon ikonlarından biri haline gelen Baby Yoda kuklası sayesinde kısa sürede viral bir hit oldu. Mandalorin'ın küçük yeşil arkadaşı bolca söz edilmeye yol açtı. Bu arada, resmi olmayan “Yıldız Savaşları Günü" olan 4 Mayıs, Disney Plus'taki “Star Wars: The Clone Wars” dizisi finalinde de yer alacak. Uzun süredir devam eden animasyon dizisinin yedinci sezonu, altı yıl aradan sonra, bu yılın başlarında platformda yayınlanmaya başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top